Férfi padelcipő - HEAD MOTION PRO 23

64 990 Ft

A Head Motion Pro cipőket a legigényesebb padel játékosok számára tervezték, akik maximális stabilitást és kényelmet keresnek.

360°-os hűtőrendszer (szellőzés és légáteresztő képesség). Rugalmas szerkezet a jobb illeszkedésért. DynaFoam (középtalp), amely kényelmet és tartósságot kínál. Súly: 800 g.

Szín:

Fekete / Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Jól tart

A Lateral Control technológiának köszönhetően (oldalirányú mozgás közbeni tartás)

Stabilitás

A Shock Support rendszer által biztosított (rugalmas szerkezet a nagyobb stabilitás érdekében)

Tartós használat

Hybrasion technológia (tartós gumi a teljesítmény fenntartása érdekében).

Tapadás

Új Head talp, amelyet kifejezetten a padelhez fejlesztettek ki.

Leírás

Technikai jellemzők

-Felső : Légáteresztő felsőrész és szellőző torziós szár a lábfej közepén (hűtőrendszer). Elasztikus teljes zokni (könnyen felvehető és levehető), amely kényelmet és jobb tartást biztosít.

-Középső talp: "DynaFoam", amely kényelmesebb élményt nyújt és tartósabb, mint a hagyományos EVA.

-Külső talp : A külső talp mintázatát a padel pályákhoz tervezték - Többirányú tapadás (a MONDO-val közösen kifejlesztve).

100% padel talp : a Mondóval együttműködésben készült

"Vegyes összetételű talp :halszálka minta és barázdák.Ezt a hibrid anyagot tartják a legjobb megoldásnak a homokos, szintetikus gyepre, mivel a halszálka jobban tapad a homokon, a barázdák pedig a gyepen.
A talp gyártása a Mondóval (a padelben használt szintetikus fű tervezésével és forgalmazásával foglalkozó multinacionális cég) együttműködésben történt, így biztosítva a cipő és a felület rendkívüli kölcsönhatását.

Lateral Support technológia

Ez a technológia nagy érintkezési felületet biztosít a talpnak a talajjal, és csökkenti a torzió kockázatát az oldalirányú mozgások során.

Cooling System technológia

360°-os hűtőrendszer, amely elősegíti a talp és a felsőrész szellőzését a maximális légáteresztő képesség biztosítása érdekében. Mindez a talpban lévő kis perforációknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik a levegő keringését.

Sock Support technológia

Elasztikus, zokni formájú szerkezet, amely kényelmes illeszkedést biztosít a lábadnak, hogy a játék során végig feszes maradjon.

Hybrasion technológia

Ez a technológia nagyon tartóssá teszi a cipőt, mivel a kopás és az elhasználódás ellen küzd, miközben megőrzi a teljesítményt.

Videók

Vélemények

Betöltés...