Körforgásos gazdaságot támogató szolgáltatásaink

Bérlés

Sportfelszerelésre van szükséged rövid távra? Bérelj nálunk SUP-ot, kerékpárt, sílécet vagy egyéb sportfelszerelést. Széles választékkal várunk a megjelölt áruházainkban. Foglald le online!

Megnézem

Második esély

Attól még, hogy szépséghibás, lehet hasznos. Ne mondj le a kis esztétikai hibás termékekről: kitűnően szolgálhatják sportolásod.

Ezeket a termékeket kedvezménnyel vásárolhatod meg nálunk. Keresd a "második esély" zöld címkével ellátott termékeket áruházainkban!

Műhely

Szeretnénk, hogy termékedet minél tovább tudd használni, ezért műhelyeinkben javítási és karbantartási szolgáltatásokat biztosítunk.

Megnézem

Fizetéssel kapcsolatos szolgáltatásaink

Plusz ajánlat

Ha már van Decathlon kártyád, igyekszünk még több kedvezményt biztosítani számodra. Keresd negyedévente megújuló Plusz ajánlatainkat, melyekkel szeretnénk hozzájárulni a sportos élményeidhez.Megnézem

Ajándékkártya

Válassz online vagy fizikai ajándékkártya lehetőségeink közül! 2 évig érvényes, 2 000 - 50 000 Ft közötti összeggel tölthető fel, több részletben is levásárolható.
Üzleti célokra személyre szabott konstrukciókat is ajánlunk.


Megnézem

Áruhitel

Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott terméket azonnal hazaviheted. Törlesztened csak ezt követően kell, a választott konstrukció pedig rajtad áll: széles kínálattal várunk.
Az áruhitel forint alapú, fix kamatozású, így a havi törlesztőrészlet garantáltan nem változik a futamidő alatt.

Megnézem
Játssz többet! Gyűjts többet! Spórolj többet!

Játssz többet! Gyűjts többet! Spórolj többet!

Decathlonos profiloddal vásárlásaid után pontokat gyűjthetsz, melyeket kedvezményekre válthatsz.

Díjazzuk a fenntartható fejlődés iránti érdeklődésed: Ecodesign termékek vásárlása esetén dupla pontokat számolunk el.