Szolgáltatások
a decathlonnál

Küldetésünk

Fenntartható módon elérhetővé tenni a sportolás örömét és jótékony hatását a lehető legtöbb ember számára. Szolgáltatásaink széles spektrumával is ezt a célt szolgáljuk.


Körforgásos gazdaságot támogató szolgáltatásaink

Recathlon

Amit te meguntál, kinőttél, az másnak még értékes lehet. Hozd be használt sportcikkedet és mi újra értékesítjük. Sporteszközöd online is regisztrálhatod.

Megnézem

Második esély

Attól még, hogy szépséghibás, lehet hasznos. Ne mondj le a kis esztétikai hibás termékekről: kitűnően szolgálhatják sportolásod.

Ezeket a termékeket kedvezménnyel vásárolhatod meg nálunk. Keresd a "második esély" zöld címkével ellátott termékeket áruházainkban!

Műhely

Szeretnénk, hogy termékedet minél tovább tudd használni, ezért műhelyeinkben javítási és karbantartási szolgáltatásokat biztosítunk.

Megnézem

Fizetéssel kapcsolatos szolgáltatásaink

Teszteld és vedd meg később!

Megadjuk Neked a lehetőséget, hogy terepen próbáld ki termékeinket, mielőtt megvennéd azokat. Egy hét áll rendelkezésedre, hogy megbizonyosodj arról, hogy a sportszer, melyet kiválasztottál, Neked való.Megnézem

Ajándékkártya

Válassz online vagy fizikai ajándékkártya lehetőségeink közül! 2 évig érvényes, 2 000 - 50 000 Ft közötti összeggel tölthető fel, több részletben is levásárolható.
Üzleti célokra személyre szabott konstrukciókat is ajánlunk.


Megnézem

Áruhitel

Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott terméket azonnal hazaviheted. Törlesztened csak ezt követően kell, a választott konstrukció pedig rajtad áll: széles kínálattal várunk.
Az áruhitel forint alapú, fix kamatozású, így a havi törlesztőrészlet garantáltan nem változik a futamidő alatt.

Megnézem
Játssz többet! Gyűjts többet! Spórolj többet!

Játssz többet! Gyűjts többet! Spórolj többet!

Decathlonos profiloddal vásárlásaid után pontokat gyűjthetsz, melyeket kedvezményekre válthatsz.

Díjazzuk a fenntartható fejlődés iránti érdeklődésed: Ecodesign termékek vásárlása esetén dupla pontokat számolunk el.