Ajándékozz sportot
egyetlen kártyával!

Milyen ajándékkártyát szeretnél?

Vásárolj online!

Digitális ajándékutalvány, amit a megrendelést követően e-mailben, PDF formátumban küldünk. Amennyiben jogi személyként szeretnél nagyobb mennyiségben ajándékkártyát vásárolni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen. Az online ajándékkártya a megrendelő és a címzett e-mail címére is küldhető, felhasználásakor pedig a kártyaszámot és a hozzá tartózó PIN kódot kell megadni. A PDF formátumú kártya kinyomtatásával fizikai ajándékként is használható. Vásárlási és felhasználási feltételei megegyeznek a klasszikus ajándékkártyával.
ajandekkartya

Gyakran ismételt kérdések

Meddig tudom felhasználni a kártyámat?

A DECATHLON Ajándékkártya az aktiválástól számított két évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem áll módunkban meghosszabbítani.

Hol használható fel az ajándékkártya?

A DECATHLON Ajándékkártya a decathlon.hu honlapon, valamint Magyarországon és Európában található Decathlon áruházakban használható fel. Az ajándékkártya online felhasználása – amennyiben ezt a fizetési módot a rendszer felajánlja –, az ajándékkártya számának, illetve PIN kódjának megadásával történik.

Vállalatomnak is tudok ajándékkártyát biztosítani?

Az ajandekkartya.decathlon.hu felületen csak természetes személy vásárolhat Online Ajándékkártyát (B2C), így ÁFÁ-s számlát nem tudunk kiállítani a vásárlásról, jogi személyként való vásárláshoz (B2B) vedd fel velünk a kapcsolatot az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen. A DECATHLON Online Ajándékkártya vásárlásakor promóciós kód nem érvényesíthető.

A Decathlon online ajándékkártya linkjét elküldhetem annak, akit szeretnék vele megajándékozni?

A DECATHLON Online Ajándékkártya linkjét elküldheted közvetlenül a megajándékozott személynek, de magadnak is, ha személyesen szeretnéd átadni a DECATHLON Ajándékkártyát.