Gyerekroller

Roller gyerekeknek a Decathlontól. Választékunkban találsz 3 kerekű rollert, ami 2 éves kortól használható, de akár olyan gyerek rollert is, amit 14 éves korig ajánlott használni. A rollereink állítható kormánnyal rendelkeznek, így a gyerekek több évig is tudják őket használni.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
media description
Ne maradj ki! Rendelj az appon 10% kedvezménnyel október 3-ig
Árcsökkentés
12 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 14 990 Ft
OXELO

Gyerekroller - Learn 500

(4)
Árcsökkentés
12 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 14 990 Ft
OXELO

Gyerekroller - Learn 500

(4)
80 790 Ft
INVERT

Taunt Dirt Roller - Matt/Narancs/Zöld

Forgalmazza és szállítja RideMinded

80 790 Ft
INVERT

Taunt Dirt Roller - Nyres/Pink/Lila

Forgalmazza és szállítja RideMinded

67 990 Ft
SULLIVAN

Sullivan 12" Terra Firma Roller - Neon/Fekete

Forgalmazza és szállítja RideMinded

22 999 Ft
SPARTAN SPORT

Spartan roller Jumbo - fekete-piros

Forgalmazza és szállítja Modell & Hobby Kft

19 990 Ft
OXELO

Gyerekroller - B1 500

(207)
Jelenleg nem elérhető online
3 390 Ft
WORKSHOP

Roller kompressziós rendszer cseréje

Jelenleg nem elérhető online
1 890 Ft
WORKSHOP

Roller összecsukó rendszer cseréje

Jelenleg nem elérhető online
6 190 Ft
WORKSHOP

Roller fékkar cseréje

Jelenleg nem elérhető online
4.8/5 értékelés 2521 áruházban és online leadott véleményből

Hogyan válassz gyerek rollert?

A gyerek roller kiválasztásánál rengeteg fontos tényező befolyásolhatja a döntésünket. Elsősorban a legfontosabb, hogy a roller megnyerő legyen a leendő felhasználó számára. Hiszen mit sem ér a legjobb gyerek roller sem ha nem használják örömmel :) Választékunkban épp ezért számtalan színű, és dizájnú roller található gyerekeknek. A háromkerekű kislány rollertől kezdve, az összecsukható gyerek rolleren át a világítós kerekű rollerig mindent megtalálsz webshopunkban. Persze nem csak a küllem fontos a gyerek roller választásakor. Ugyanilyen fontos a megfelelő méretű roller választása. A legkisebbeknek a háromkerekű roller ajánlott, ezekkel könnyen elsajátíthatóak a rollerezés alapjai és már 80 cm testmagasságú gyerekek is használhatják, így kiváló választás lehet ez a roller babáknak, 2 évesnek, vagy 3 évesnek is. A nagyobbak számára a Play széria gyerek rollereit ajánljuk. Ezeket a rollereket 4-6 éves gyerekek számára tervezték. Kis méretű kerekeinek hála jól irányítható és nem gyorsul fel túlságosan, így könnyen kezelhető marad. Az eggyel nagyobb méret az Oxelo Mid 1 és Mid 5 gyerek roller 6-9 éves korig. Ezeknek a modelleknek valamivel már nagyobb, 120 mm-es kerekeik vannak, valamint kézzel működtethető fék nélküli, valamint első teleszkópos verzióban is kaphatóak. Tizenévesek számára pedig az Oxelo Mid 7 vagy Mid 9 gyerek rollert ajánljuk. Ez a roller 175 cm testmagasságig használható és szintén kapható kormányfékkel és felfüggesztéssel felszerelt változatban. Természetesen minden típus kapható lányos, fiús vagy semleges színekben.

Összecsukható gyerek roller

Az Oxelo kétkerekű gyerek rollerek mind összecsukható vázzal rendelkeznek. Így a rollerek könnyen tárolhatóak otthon, vagy akár az iskolában, illetve tömegközlekedési eszközökön is könnyedén szállíthatóak. A a gyerek rollerek összecsukása rendkívül egyszerű: a csuklónál található biztonsági bilincs kilazítása után a roller kormányát kissé előre kell dönteni, ezután összecsukható a roller. A kinyitás folyamata még egyszerűbb; csak fel kell húzni a kormányt, egészen addig, míg a csuklónál egy kattanás nem hallható, ezután a biztonsági bilinccsel kell rögzíteni az összecsukó szerkezetet. Fontos, hogy a bilincs ne legyen túl szoros vagy túl laza! A túl szorosra beállított bilincs elpattanhat, míg a laza bilincs, ami miatt a gyerek roller összecsukó szerkezetének túl nagy holtjátéka lehet, balesetveszélyes! Az összecsukó rendszert érdemes rendszeresen ellenőrizni a használat gyakoriságától függően.

Gyerek rollerek fékkel

Az Oxelo 2 kerekű gyerek rollerek mindegyikre fel van szerelve hátsó fékkel, melyet lábbal lehet működtetni. A kisebb gyerekek számára készült rollerek esetében azonban kifejezetten fontos a kézi fék, melyet kormányról lehet működtetni. Ezért például a legkisebbek számára készült kétkerekű gyerek rollereink nem is kaphatóak kormány fék nélküli kivitelben. Ez azért fontos, mert a hátsó, lábbal működthethető fék használatáhz egy pillanatra hátra kell lépni az egyik lábbal. Ez a kevesebb gyakorlattal rendelkező gyerekek esetében könnyen egyensúlyvesztéshez vezethet, vagy “kacsázáshoz” amivel a közlekedés többi résztvevőjét is veszélyeztethetik. A fékkel felszerelt gyerek rollerünk fékkarja kifejezetten a kis kezű felhasználóknak lett kifejlesztve. Könnyen elérik a roller fékkarját és az erőkifejtést is megkönnyíti a fékkar speciális kialakítása.

3 kerekű roller

A háromkerekű roller elsősorban azoknak a babáknak, kislányoknak és kisfiúknak készült, akik még nem tudnak biztonságosan egyensúlyozni és közlekedni a kétkerekű rollerekkel. Általában a 3 kerekű roller 2 éves gyerekeknek is megfelelő, 80 cm magasságtól ajánlott a használata. A választékunkban kétfajta háromkerekű roller is megtalálható. A jól ismert B1 modell alváza és fellépője külön vásárolható meg, hogy a leendő felhasználó kedvenc színében pompázhasson, a B1 500 pedig világítós kerekekkel rendelkezik. A háromkerekű rollerek fellépője szélesebb, hogy a gyerekek szinte bárhogyan fel tudjanak állni rá. A három kerék mellett egyedi jellemzője ezeknek a modelleknek a kormányzása. A kormányzásra egy saját, szabadalmaztatott rendszer lett kidolgozva, amelyet egy pszichomotoros fejlődéssel foglalkozó orvos segítségével fejlesztettünk ki. Ez a kormányzási rendszer lehetővé teszi, hogy a fellépő pontos és biztonságos szögben billenjen meg, megakadályozva a gyerek oldalirányú egyensúly vesztését. Az ívelt kormány segíti a gyermek jobb elhelyezkedését is. Háromkerekű Oxelo rollereink egy műanyag kosárral is felszerelhetőek, melyek a lábtartó és a kormány találkozásánál helyezkednek el. Így a kedvenc játékokat sosem kell otthon hagyni többé! :) Összefoglalva, a 3 kerekű roller a legjobb választás pici gyerekek számára, akik most ismerkednek a rollerezés élményével. A B1 500-as 3 kerekű roller ráadásul egy világítós kerekű roller, ami garantáltan élménnyé varázsolja a rollerezést.

Ajándékozd a sport örömét!