Roller kiegészítők

Minden roller kiegészítő egy helyen! A praktikus városi rollerezéshez válassz kosarat, táskát, telefontartót vagy zárat. Ha biztonságra vágysz, válassz roller védőfelszereléseink és lámpáink közül. Ha pedig díszíteni szeretnéd a járgányod, válassz matrica szettjeink közül.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
media description
Ajándékötletek karácsonyra
Kifutó
12 990 Ft -7%
11 990 Ft
*2023. 09. 12.-től, a készlet erejéig
BTWIN

Városi kerékpáros sisak 540-es, kék

(5)
10 690 Ft -29%
7 546 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 11. 24.-2024. 11. 30., vagy a készlet erejéig
SULLIVAN

Sullivan Junior Protektor - Flamingo Fade - XS

Kifutó
12 990 Ft -23%
9 990 Ft
*2023. 05. 31.-től, a készlet erejéig
ABUS

Lopásgátló kábel Sportflex ABUS, kulacstartó alá

4.4/5 értékelés 9448 áruházban és online leadott véleményből

ROLLER TÁSKA

Mivel a roller és az elektromos roller egyre népszerűbb módja városi közlekedésnek, a Decathlon is elkezdte bővíteni a roller kiegészítők választékát. Ahhoz, hogy a rollert tömegközlekedési eszközökön is kényelmesen tudd szállítani, ajánlott egy roller táska. A roller táskával óvod a rollert a sérülésektől, hiszen a tömegközlekedési eszközökön gyakran sokan utaznak, illetve a járművek hirtelen fékezhetnek és így óhatatlanul hozzáütheted a rolleredet valamihez ami külső, rosszabb esetben mechanikai sérülést okozna neki. Nem utolsó sorban utastársaidat is véded a roller táskával. Szintén kényelmesebben is tudod fogni a kezedben a táska füleinek hála.

ROLLER VÁLLPÁNT

Ha csak rövidebb távokat utazol, egy egyszerű roller pánt is megfelelő kiegészítő lehet számodra. Ennek segítségével könnyedén a válladra tudod venni az összecsukott rollert így a lehető legkevesebb helyet foglalja utazás közben. Leszállás után pedig az összecsukott rollert csak ki kell hajtanod és már gurulhatsz is tovább. A roller vállpánt alapesetben mindig a rolleren maradhat, nem akadályoz hajtás közben, ha mégis leszerelnéd, könnyedén megteheted, hiszen karabinerrel van rögzítve. Ha gyakran közlekedsz rollerrel a városban a kerekek és a váz alja óhatatlanul koszossá válnak. Egy roller huzat segítségével a roller kerekét és alján elfedheted, így nem koszolja össze a padlót otthonodban.

ROLLER LÁMPA

Ahhoz, hogy a városi rollerezés praktikus és biztonságos legyen, nem árt néhány extra kiegészítő, például roller lámpa. A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen, hogy jól látszódj és jól láss az úton, kerékpáros úton vagy járdán. A roller lámpák ebben segítenek neked. A nagy teljesítményű, fehér fényű első roller lámpa könnyen rögzíthető a rollerek kormányára. A viooclip típusú, piros fényű hátsó lámpa könnyen felcsiptethető sisakra, ruhára, hátizsákra, de az oxelo rollerek esetében a hátsó fékre is felpattintható.
A drágább roller lámpák akkumulátorral vannak felszerelve így nem kell bennük elemet cserélgetni, ami egy strapabíróbb házat enged meg, szemben azokkal a lámpákkal ahol lehetőséget kell biztosítani, hogy elem cserekor könnyedén szét lehessen szerelni a terméket. Az akkumulátoros roller lámpák ráadásul egy piros led segítségével jelzik, hogy mikor szorulnak töltésre(hátsó, piros fényű lámpák esetén kikapcsoláskor villan fel a fény). A töltés microUSB kábellel oldható meg, mely a roller lámpához mellékelve van, de sok háztartásban vagy akár munkahelyen már eleve megtalálható, így mindig fel tudod tölteni a lámpát, hogy az esti órákban is biztonságban közlekedhess és ne maradj roller világítás nélkül.

ROLLER LAKAT

Néha előfordul, hogy olyan helyekre kell ellátogatnod rollerezéskor ahová nem tudod magaddal bevinni a szeretett rolleredet. Nem kell aggódni, ilyen esetekre is van egy megfelelő roller kiegészítő, a roller zár vagy másnéven roller lakat. A külseje hasonlít egy bilincshez, azonban ez nem a tolvajok elrettentésére szolgál, csupán gyakorlati okai vannak. A roller zár ugyanis merőben különböző kell legyen a jól ismert kerékpáros záraktól. Utóbbival nem lehetséges a roller lezárása, hiszen a tovajok könnyen ki tudják bújtatni a rollert a nagyméretű kerékpáros lakatokból. A roller lakat vagy roller zár ezzel ellentétben szűk keresztmetszetének hála szorosan körülöleli a roller kormányát és így a roller nem köthető el egykönnyen. Ha csak rövid időre is hagyod kint az utcán a rollered, akkor is használj roller zárat, hiszen szó szerint egy másodperc alatt ellophatják ha nem vagy elég figyelmes.

ROLLER GYEREK FELLÉPŐ

A roller fellépő sokak számára hasznos kiegészítő lehet. A koncepció a következő: a roller fellépő egy olyan platform melyet a roller lapján, a roller kormányához közel kell elhelyezni. A laptól feljebb egy kisebb felületet biztosít, hogy egy kisgyermeket tudjunk szállítani aki legfeljebb 25 kg testtömegű. Mivel a fellépő magasabban van, így a gyermek kapaszkodhat a roller kormányába, így biztonságosan tudod szállítani. Ez kifejezetten jó lehet reggel, mikor munka előtt az oviba kell vinni a csemetét és még nem, vagy csak nehezen tud saját rollerrel közlekedni.
A roller fellépő felszerelésében kérhetsz segítséget áruházi kollégáinktól, de egyedül is könnyen megoldható akkor is, ha nem vagy ezermester. A fellépő öntapadós így csak a roller lapján található griptape-et vagy gumiborítást kell eltávolítani azon a részen, ahová a gyerek fellépő kerül. Az első közös utatok előtt érdemes kipróbálni, hogy mindkettőtöknek kényelmes legyen a beállítás. Ne felejtsetek el bukósisakot használni!

ROLLER MATRICA

A legvagányabb roller matricákkal nem csak a rollert lehet feltuningolni. A matricák abban is segítenek, hogy az esetleg “ciki” vagy “csúnya” védőfelszerelést is menővé tegyék. Így a gyerekek is szívesebben hordják őket roller használat közben. Ha a környéken sok gyereknek van ugyanolyan rollere a matrica jó megoldás lehet rá, hogy megkülönböztessétek a sajátotokat másokétól. A roller matricák tehát egyszerű, olcsó és sokoldalú rolleres kiegészítők :)

Ajándékozd a sport örömét!