KUIKMA

Férfi padelcipő - Kuikma Pro Maxi Sanchez

39 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8750693

Az új Kuikma Pro, amit Maxi Sánchez és Lucía Sáinz közreműködésével terveztek, a padelcipők forradalmasítását jelenti. Fedezd fel a dinamikus kényelmet!

Különleges technológiákat egyesít. Az M-Foam Cushioning kényelmet és reaktivitást, az innovatív Padel Dual Grip talp dinamikus tapadást, a Pebax lemez pedig rendkívüli stabilitást biztosít.

Szín: fekete / Türkizkék

 • 39 Nem elérhető
 • 40 Nem elérhető
 • 41 Nem elérhető
 • 42 Nem elérhető
 • 43 Nem elérhető
 • 44 Nem elérhető
 • 45 Nem elérhető
 • 46 Nem elérhető
 • 47 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Ütéscsillapítás

  EVA közbülső talpának köszönhetően kiválóan tompítja a rázkódást.

  Dinamizmus

  Pebax® (az Arkema márka védjegye) talpmerevítés a dinamikusabb mozgáshoz.

  Tapadás

  A Padel Dual Grip hibrid talpat kifejezetten úgy tervezték, hogy jól tapadjon.

  Rugalmasság

  A H-Flex technológiának köszönhetőa talp geometriája és a hajlítási barázdák.

  Légáteresztés

  A Flat Knit szövet tökéletes szellőzést biztosít.

  Stabilitás

  A Kuikma Pro kiváló stabilitást nyújt a Pebax® merevítőlemeznek köszönhetően.

  Leírás

  Upper FlatKnit

  Flat Knit anyag felhasználásával készítettük, ami igazodik a láb formájához, kiváló szellőzést biztosít, és rendkívüli tartást nyújt.

  M-Foam Cushion

  Az Upper FlatKnit technológiát, az eredetileg futócipőkhöz kifejlesztett középtalp adaptált változatát építették ebbe a cipőbe, hogy egyidejűleg biztosítsa a reaktivitást és a kényelmet. Az EVA összetételnek köszönhetően dinamikus elrugaszkodást nyújt, ezáltal könnyed mozgást és gyors helyváltoztatást tesz lehetővé. Ezenkívül a tervezésének köszönhetően kiváló az ütéscsillapítása, így kivételes kényelmet biztosít.

  Dual Grip 2 padeltalp

  Ezt a külső talpat kifejezetten a különböző típusú pályaborításokhoz tervezték, a Padel Dual Grip koncepciót fejlesztették tovább.
  Hybrid kialakításának köszönhetően optimális tapadást biztosít bármilyen felületen. A legintenzívebb irányváltoztatásra is alkalmas, lehetővé teszi, hogy magabiztosan és gyorsan mozogj a pályán.

  Pebax Shank

  A cipőbe integrált talplemez kifejezetten a stabilitás és a reaktivitás célját szolgálja. Tervezése garantálja a láb biztos tartását, csökkenti a torziós hatásokat, minimálisra korlátozza az instabilitást. Ezzel a talplemez szilárd alapot biztosít a gyors és dinamikus mozgáshoz, miközben különösen hatékonyan téríti vissza az energiát a játékos számára. A stabilitás és a reaktivitás tökéletes kombinációja. Pebax® powered.

  Forefoot Support

  A "Forefoot Support" koncepció rendkívüli tartást és stabilitást biztosít. Optimális támogatást nyújt a lábnak az intenzív oldalirányú mozgások során. Ennek a funkciónak köszönhetően nagyobb stabilitást és biztonságérzetet tapasztalhatsz meg a gyors irányváltások során. A "Forefoot Support" egyensúlyt teremt a rugalmasság és a tartás között. Nem korlátozza a fürgeséget, ugyanakkor szilárd alapként szolgálja a kívánt teljesítményt.

  H-Flex

  A padelcipő talpán a "H-Flex" koncepció kivételes rugalmasságot nyújt a lábközépcsontok alatt elhelyezkedő, H-alakú hajlékony zónák által. Megkönnyíti a talp hajlítását, elősegítve a kényelmet és a gyors irányváltást a pályamozgás során. Az H-alakú flexibilis zónákat speciálisan az emberi láb természetes hajlítási pontjainak megfelelően tervezték.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.463 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Külső talpa: 30.0% Szintetikus gumi, 60.0% Etilén-vinil-acetát, 10.0% Termoplasztikus poliuretán Felső: 10.0% Poliuretán, 10.0% Termoplasztikus poliuretán, 80.0% Poliészter Bélés és zokni: 100.0% Poliészter

  Jóváhagyta

  Mérnökeink és tervezőink ezt a cipőt Maxi Sánchez és Lucia Sainz, a férfi és a női padel világranglista első helyezettjeinek közreműködésével fejlesztették ki.

  Karbantartási tanácsok

  Szárítógépes szárítás lehetséges. - Normál hőmérséklet, a dob elszívott levegőjének maximális hőmérséklete 80°C.

  Vasalás legfeljebb 200°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 70°C. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 150°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Nagyon mérsékelt kezelés.

  Képek

  Férfi padelcipő - Kuikma Pro Maxi Sanchez
  Férfi padelcipő - Kuikma Pro Maxi Sanchez
  Férfi padelcipő - Kuikma Pro Maxi Sanchez

  Vélemények