Férfi padelcipő - Bullpadel Bowi 23

19 990 Ft

Fedezd fel a Bullpadel világát, vagy válj profivá a Bullpadel Bowi cipővel, amit arra terveztek, hogy mefelelő stabilitást és tartást biztosítson számodra a pályán.

Csússz a pályán félelemérzet nélkül stabilizáló rendszerének segítségével. Közben élvezd a biztos tapadást Phylon középső talprészének köszönhetően.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ütéscsillapítás

Phylon és EVA talp, ami továbbítja számodra a talajtól elrugaszkodás energiáját.

Tapadás

Kiváló tapadás, kifejezetten a padelpályára tervezve.

Stabilitás

Alkalmazkodik a láb mozgásához és központi stabilizáló rendszerének köszönhetően kevéssé hatnak rá a torziós erők.

Kényelem

Hőformázott, tömör EVA belső talp.

Leírás

Belső stabilizáló technológia

A termoplasztikus poliuretán (TPU) középső talpba épített stabilizáló rendszer megfelelő tartást és egyensúlyt nyújt a lábnak.

Lo-dens phylon technológia

A középső talpba injektált phylon nagy kényelmet és jó tapadást ad ennek a cipőnek. Ráadásul megnöveli a talp élettartamát.

Halszálkás talpmintázat

Tömör gumi külső talp.
Kifejezetten padelhez fejlesztett talpmintázat, ami egyszerre biztosít kiváló tapadást és tökéletes rugalmasságot a pályán.

Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb padelcipőt?

A játékban nagyon fontos a cipő szerepe, nagyban befolyásolja a teljesítményt, ezért a megfelelő lábbeli kiválasztásához különböző szempontokat kell figyelembe venni: kényelem (lábhossz, méret, anyagok stb.); tapadás (a megfelelő tapadást biztosító különböző technológiák, például a Gel az Asics esetében);stabilitás (fűzők és a boka rögzítésére szolgáló speciális kialakítás stb.); ragasztás (masszív talp); és a strapabírás.

Vélemények

Betöltés...