Póló, top, trikó, sportmelltartó és pulóver jógához

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
media description
Ajándékötletek karácsonyra
Árcsökkentés
9 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 12 990 Ft
KIMJALY

Női jóga pulóver, polár, relaxációhoz

Ecodesign
5 990 Ft -25%
4 490 Ft
*2023. 08. 07.-től, a készlet erejéig
KIMJALY

Férfi jóga ujjatlan póló, varrás nélküli

(5)
Árcsökkentés
6 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 8 790 Ft
KIMJALY

Női jóga hosszú ujjú póló

(18)
17 023 Ft
SAMARALI

Samarali Trikó - Sötétzöld

36 461 Ft
SAMARALI

Samarali Jóga Kezeslábas Venus

34 582 Ft
SAMARALI

Samarali Jóga Kezeslábas Luna

34 582 Ft
SAMARALI

Samarali Jóga Kezeslábas Terra

Árcsökkentés
6 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 8 790 Ft
KIMJALY

Női jóga hosszú ujjú póló

(18)
4.7/5 értékelés 435 áruházban és online leadott véleményből

Jóga ruházat

ITT TALÁLOD MEG A LEGJOBB JÓGA RUHÁT

Üdvözlünk a kedvenc jógaáruházadban, fedezd fel jógaruházat kínálatunkat. A legelterjedtebb gyakorlatok inspirálnak bennünket, hogy azt kínáljuk neked, ami a lehető legjobban illik a gyakorlásodhoz. Jógaruháink minden változatos testhelyzetben elkísérnek téged.

MILYEN JÓGARUHÁT VEGYEK?

A jóga gyakorlásához megfelelő ruházat viselése szükséges. A jógaruhád összetétele a gyakorolt ​​típustól függ. A kímélőbb jóga gyakorlásához, mint például a hatha, a yin, a rehabilitációs, vagy a kismama jóga, négy kritériumot kell figyelembe venni: kényelem, puhaság, mozgásszabadság és környezettudatosság (organikus pamut típus). Fontos, hogy előnyben részesítsük a laza ruházatot, például rövid vagy hosszú ujjú pólókat, leggingseket, zoknikat, pulóvereket, melltartókat. A dinamikus jóga gyakorlásához (mint például: Ashtanga, Iyengar, Vinyasa, Hot/Bikram...) különböző elemeket kell integrálnia: átlátszatlanság, mozgásszabadság és az izzadság elvezetése. Ilyenkor fontos szempont a testresimuló és légáteresztő ruházat, mint például: melltartók, rövidnadrágok, felsők, leggingsek… És persze a megfelelően kiválasztott kiegészítőket se felejtsük el.

MIKOR VAN SZÜKSÉG SPECIFIKUS JÓGA RUHÁZATRA?

A jóga során elengedhetetlen a kényelem, a jógaruha úgy van kialakítva, hogy felszabadítsa a mozdulatokat. Ideális esetben az öltözéknek a helyén kell maradnia igazgatás nélkül. A varratmentes technológiával készült daraboknak lehetővé kell tennie, hogy a testtartására és a légzésre koncentrálj. Egy másik fontos szempont a gyakorlatok típusa. Például, ha elkezded például a hot vagy bikram jóga gyakorlását, könnyű és légáteresztő ruházatra lesz szükség. A jógik általában inkább a jógamelltartók és rövidnadrágok felé fordulnak, hogy ne süljenek meg a lehengerlő hőségtől. A hot jóga alatt néha közel 40 fok van, hogy az izmok ellazuljanak.

MIÉRT JÓ A MAGAS DEREKÚ JÓGA VAGY FITNESZ LEGGINGS?

A magasított derekú leggings kiváló választás a jógázáshoz számos okból. Először is, a magas derék kényelmes tartást és támogatást nyújt az ászanák során, segítve a helyes testtartást és csökkentve a hátfájás kockázatát. Ezen kívül a leggingsek rugalmas anyaga lehetővé teszi a szabad mozgást, anélkül, hogy korlátozná a testet. Emellett a stílusos dizájnok és színek segíthetik a jóga gyakorlást inspirálóvá és örömtelivé tenni. Végül, a magasított derekú leggingsek összehúzó hatása növelheti az önbizalmat és a testtudatosságot a jógaórákon.

Ajándékozd a sport örömét!