Üzleti ajándékkártya

Rendelj most!

Üzleti ajándékkártyánk business to business (B2B) alapú, azaz jogi személyek számára értékesítjük.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen keresztül. Széleskörűen tájékoztatunk az együttműködés lehetőségeiről, a kártyák típusairól és felhasználhatóságáról.

Kíváncsi vagy az egyenlegedre?

Ellenőrizd egyenleged pár kattintással! Csak az ajándékkártyád sorszámát kell megadnod és már meg is tekintheted egyenleged, a kártya használatának összesítését és az érvényesség határidejét.

Lekérdezem

Egy kártya számtalan igényre

Üzleti célok támogatására, munkavállalói juttatásként, sportkluboknak és iskoláknak is ajánljuk. Egészség megőrzését szolgáló ajándék, mellyel a decathlon.hu oldalán, valamint a Magyarországon és számos európai országban található Decathlon áruházakban lehet sportterméket vásárolni.⋆

Vásárlóidnak

Üzleti ajándékkártya ideális megoldás lehet a bevétel növelésére.

Számtalan lehetőség rejlik egyetlen kártyában. Például felhasználhatod új vásárlóidnak küldött üdvözléskor; hűségprogram részeként; nyerményjátékok, promóciók szervezéséhez is.

Fordulj hozzánk bizalommal és együtt kidolgozzuk a számodra leginkább megfelelő konstrukciót!Munkatársaidnak

Keresed a megfelelő juttatást vagy ajándékot?

A Decathlon ajándékkártya havi, vagy akár iskolakezdési, karácsonyi juttatásként is jó választásnak, de akár meglepheted vele a munkavállalóidat születésnapjuk alkalmából is.

Esetleg egy sportos kihívást indítanál munkahelyi közösségedben? Nincs is annál nagyszerűbb, mint egy csapatként megmozdulni, egymást motiválni.Iskoládnak, sportklubodnak

Jutalmazd a klubtagokat vagy a tanár, diák közösséget!

Újonnan regisztráló sportklub tagoknak vagy a megbecsülés jeleként a klub edzésein régóta résztvevőket is elismerheted Decathlon ajándékkártyával. Egy-egy esemény promóciójakor is kiváló eszköz.

Miért ne adhatnád diákjaid számára a kiváló tanulmányi eredményük elismeréseként? Ismerd el a tanárok munkáját sportos ajándékkal! Pályázati keretek felhasználásakor is remek lehetőséget ad ajándékkártyánk.

Online üzleti ajándékkártya

Nyomtatott üzleti ajándékkártya

Továbbra is biztosítjuk a lehetőséget azon megrendelőiknek, akik előnyben részesítik a kézzel fogható ajándékot. A kártyák 100%-ban újrahasznosított papírból készülnek.

Érdekelnek a részletek?

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Meddig tudom felhasználni a kártyámat?

A Decathlon üzleti ajándékkártya az aktiválástól számított két évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem áll módunkban meghosszabbítani.

Hol használható fel az ajándékkártya?

A decathlon.hu honlapon, valamint Magyarországon és számos európai országban található Decathlon áruházakban használható fel. Az ajándékkártya online felhasználása – amennyiben ezt a fizetési módot a rendszer felajánlja –, az ajándékkártya számának, illetve PIN kódjának megadásával történik.

Igénybe vehető kedvezmény?

Megrendelőink ajánlatot tudnak kérni az [email protected] e-mail címre küldött üzenetben. A kedvezmény egyedi megállapodás függvénye.

Lehetséges Decathlon logó használata?

Kizárólag a Decathlon (Tízpróba Magyarország Kft) írásbeli hozzájárulása esetén lehetséges a Decathlon logó használata.

Hogyan kapom meg az online ajándékkártyát?

A kártyákat előre utalással lehet kifizetni. A megrendelő az online ajándékkártyák vásárlását követően egy Excel fájlt kap, ami tartalmazza a megrendelt kártyákhoz tartozó linket. A megnyitott linkkel letölthető a PDF formátumú ajándékkártya. Az ajándékkártyát a megrendelő más felhasználónak is átadhatja a link továbbításával; egy honlapra adaptálva későbbi letöltéshez, vagy akár kinyomtatva személyesen is át tudja adni.

Hogyan kapom meg a nyomtatott ajándékkártyát?

A kártyákat előre utalással lehet kifizetni. Személyes átvételre a budaörsi Decathlon információs pultjánál van lehetőség, illetve kérhető házhozszállítás is. Amennyiben a megrendelés összegének utalása adott nap 13:00 óráig beérkezik, úgy egy munkanapos kiszállításról beszélhetünk, míg 13:00 órát követően vagy munkaszüneti napon vagy hétvégén kerül sor, úgy a megrendelések kiszállítására a rendelés leadását követő második munkanapon kerül sor.A szállítás bruttó díja: 1.190 Ft. Az aktiválást a kártyák átvételének visszajelzése után végezzük el.

Lehetőség van továbbértékesítésre vagy API megoldás alkalmazására?

Igen, erre több lehetőséget is biztosítunk. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben: [email protected].

Szeretnél ajándékkártyát vásárolni vagy további kérdésed lenne?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen keresztül.

⋆A Decathlon és az ajándékkártya bármely marketing célú, promóciós vagy egyéb megjelenéséhez a Decathlon előzetes hozzájárulása szükséges.
A honlapon feltüntetett technikai információk kizárólag üzleti online ajándékkártya, illetve üzleti nyomtatott ajándékkártya megrendelése esetén érvényesek. Üzleti ajándékkártyánk business to business (B2B) alapú, azaz jogi személyek számára értékesítjük.