365 napos
árucsere

Az a célunk, hogy megtaláld az igényeidhez leginkább illő terméket

Meggondoltad magad a vásárlás után? A Decathlonnál ez sem jelenthet gondot! Sőt, amennyiben rendelkezel Decathlon Sportközösség profillal, akár 365 napot követően is élhetsz a csere lehetőséggel.

Amennyiben nem használtad a terméket: 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség

Nem lett jó a méret? Mégsem tetszik a fazon vagy a szín?

Amennyiben nem használtad a terméket, az eredeti, bontatlan csomagolással rendelkezik, illetve a bevarrt vagy bármely egyéb módon a termékhez rögzített címke nem került eltávolításra és a termék nem mosott, vagy öblített: jogosult vagy a termék vételárának visszakérésére vagy méretcserét kérni. A méretcserét és a vételár visszafizetését kérheted bármely hazai Decathlon áruházban, vagy online fiókodon belül is igényelheted. (Profil ➝ Vásárlásaim ➝ Visszaküldés indítása)

A Decathlon a 365 napos cserelehetőséget kizárólag az általa értékesített termékekre vonatkozóan biztosítja, tehát a Marketplace partneri termékekre nem.

Amennyiben már kipróbáltad a terméket: 365 napos csere lehetőség

Már kipróbáltad a terméket, de az mégsem fedi az igényeid? Cseréld ki egy másik modellre!

Ha a termék jellegének, tulajdonságainak, működésének megállapításához szükséges mértéket meg nem haladóan próbáltad ki, ugyanakkor a termék esetleg nem rendelkezik a bevarrt vagy bármely egyéb módon a termékhez rögzített címkével élhetsz a cserelehetőséggel, ha rendelkezel Decathlon Sportközösség profillal.

A visszafizetésre és cserére vonatkozó részletes feltételeket Panaszkezelési szabályzatunk tartalmazza. Az online vásárlásra vonatkozó rendelkezéseket a www.decathlon.hu webáruházunk általános szerződési feltételei tartalmazzák.

Kérdésed merült fel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot számos elérhetőségünk egyikén!
Írj ugyfelszolgalat@decathlon.hu e-mail címünkre, hívj bennünket +36 1 920 10 20 telefonszámon, vagy kezdj beszélgetést chatbotunkkal a weboldalunkon, vagy Facebook oldalunkon.