Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
media description
Ajándékötletek karácsonyra
4.2/5 értékelés 11005 áruházban és online leadott véleményből

Kerékpár alkatrészek

KERÉKPÁR ALKATRÉSZEK A DECATHLON KÍNÁLATÁBAN

Kerékpár alkatrészek a kerékpár azon elemei, amelyek szükségesek ahhoz, hogy (biztonságosan) használni tudjuk a kerékpárunkat. Külső gumi nélkül nem tudunk bringázni, ahogy kormány, fékkar, bowden, pedál, vagy teleszkópos villa nélkül sem.Fontos, hogy mindig megfelelő minőségű alkatrészt vegyünk, hiszen ezen jobb esetben csak a bringázásunk múlhat, rosszabb esetben a biztonságunk is. Emellett elengedhetetlen, hogy a beszerelni kívánt alkatrész kompatibilis legyen minden olyan alkatrésszel, amivel érintkezni fog. Ne rakjunk 8 sebességes láncot egy 12 sebességes fogaskeréksorhoz, 25,4mm-es kormány 31,8mm kormányszárhoz, koskormányt egy mountain bike-ba, vagy országúti bowdent MTB fékkarhoz. Mielőtt nekifogunk a javításhoz, mindig járjuk körbe a témát, hogy ne vásárlás után érjen meglepetés minket.

HAJTÁS, VÁLTÁS

Ami a hajtást, váltást illeti, minden alkatrész megtalálható kínálatunkban. Ha tartanál a saját márkás láncainktól vagy fogaskeréksorainktól, megnyugtatlak, hogy megtalálod rajta a Sunrace feliratot, ami az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát. Természetesen a Shimano váltó, Shimano lánc is megtalálható polcainkon, de a Sram alkatrészek is megtalálhatók a választékunkban.

KERÉKPÁR FÉK

Fékek terén a V-fék, mechanikus tárcsafék, hidraulikus tárcsafék, műhelyes alkatrészként pedig akár patkófék vagy canti-fék is elérhető, de ezeket csak áruházban tudod megrendelni a műhelyes kollégáink segítségével. Rengeteg fékbetét van kínálatunkban, akár V-fék betét, akár tárcsafék betét kell, találsz a Decathlonban, de mindig nagyon figyelj, hogy kompatibilis legyen a fékbetét a fékkel.

KERÉKPÁR PEDÁL

Bármilyen típusú pedált keresel, lesz. Nézz szét Shimano SPD pedáljaink között, de a saját márkás pedáljainkban sem fogsz csalódni, legyen szó akár platform, akár országúti pedálról.

KERÉKPÁR KERÉK

Bármilyen típusú pedált keresel, lesz. Nézz szét Shimano SPD pedáljaink között, de a saját márkás pedáljainkban sem fogsz csalódni, legyen szó akár platform, akár országúti pedálról.Ha országúti kerékpárod van, vagy az MTB szakágat űzöd, akkor is fogsz találni egy pár Mavic kereket a bringádba. Ha nyeregcső kell, figyelj rá, hogy a megfelelő átmérőt válaszd, kerékpár nyereg tekintetében pedig olyat válassz, ami illeszkedik kerékpározási stílusodhoz.

VÁSÁRLÁS

Ha bármilyen kérdés merül fel benned az kerékpár alkatrészekkel kapcsolatban, amire nem találsz megoldást weboldalunkon, fordulj áruházi kollégáinkhoz vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

Ajándékozd a sport örömét!