Kerékpáros táska, kosár, csomagtartó

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
media description
Ne maradj ki! Rendelj az appon 10% kedvezménnyel október 3-ig
4 990 Ft -40%
2 990 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 09. 30.-2023. 10. 31., vagy a készlet erejéig
TIMELESS TOOLS

Kétoldalas kerékpártáska, 25 l, fényvisszaverő szalagokkal, Vízálló, Fekete

Forgalmazza és szállítja Hoppline Kft.

12 990 Ft -23%
9 990 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 09. 28.-2023. 10. 28., vagy a készlet erejéig
TIMELESS TOOLS

Kétoldalas kerékpártáska, 33 l, vízálló, Fekete

Forgalmazza és szállítja Hoppline Kft.

(1)
Árcsökkentés
14 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 15 990 Ft
KIPSTA

Hátizsák, 35 l - Urban

(15)
4.5/5 értékelés 2235 áruházban és online leadott véleményből

Kerékpáros táska, csomagtartóra, kosár

KÖNNYÍTSD MEG A MINDENNAPJAID EGY KERÉKPÁROS TÁSKÁVAL

Amikor kerékpáros táskáról beszélünk, rengeteg típust érthetünk alatta. Létezik csomagtartóra rögzíthető kerékpáros táska, váztáska, nyeregtáska, kormánytáska bikepacking táska, de találsz olyan kerékpáros hátizsákot, amiből egy mozdulattal csomagtartóra rögzíthető táskát csinálhatsz.

MILYEN KERÉKPÁROS TÁSKÁT VÁLASSZ?

Csomagtartóra rögzíthető táska: akár napi ingázáshoz, akár hosszabb túrára használnád, ideális választás lehet. Nem izzad a hátadra a hátizsák, nem zavar semmiben, viszont vizálló, így nem kell félned, hogy beázik. Akár a napi szükséges dolgaidat tennéd bele, akár több napos vagy hetes túrára mész, találsz olyat, ami megfelel az igényeidnek. Egy mozdulattal le-, vagy feltehetők a csomagtartóra.Váztáska: Ebből is találsz különböző méreteket. Ideális a legfontosabb dolgok tárolására, mint pótbelső, müzliszelet, apró szerszámok, stb. Ha bikepackinghez keresel váztáskát, biztosíthatunk arról, hogy az itt található táskák meg fognak felelni minden igényednek!Nyeregtáska: Az egyik legelterjedtebb táska. Szinte bármilyen nyereg alá felrögzíthető, létezik ebből is vízálló kivitel, fényvisszaverőkkel van ellátva, hogy növelje a láthatóságot. Ha keskeny nyerget használsz és a combod vastag, figyelj arra, hogy ha túl nagy nyeregtáskát választasz, akkor beleérhet a combod a táskába, és idővel kidörzsölheti a kerékpáros nadrágot. A legfontosabb dolgok ebben is elférnek, hogy ne a mez zsebében kelljen cipelned.Kerékpáros hátizsák: Itt találsz olyan kerékpáros hátizsákokat, amelyek átalakíthatók csomagtartóra rögzíthető táskává. Persze léteznek hagyományos hátizsákok is városi harcosoknak, MTB kerékpárosoknak is.

KERÉKPÁROS KOSÁR

Akár előre, akár hátra keresel kerékpáros kosarat, biztosan találsz megfelelőt. Vannak fix kosarak, de a legtöbb olyan, amit egy mozdulattal levehetsz és magaddal vihetsz. Ezeknek általában alacsonyabb a teherbírása, de a legfontosabb dolgok elférnek benne. Akár a hagyományos, fém hálós kivitelt, akár textil kosarat keresel, találsz megfelelőt

KERÉKPÁROS CSOMAGTARTÓ

Ha a gyerekek szállításról, vagy a bevásárlásról van szó, találsz megfelelő kerékpáros csomagtartót. A legtöbb vázzal kompatibilisek a Decathlon kínálatában található csomagtartók, de azért bizonyosodj meg róla, mielőtt elkezded felszerelni. Természetesen a decathlon áruházakban segítenek a kollégák a probléma megoldásában, fordulj a dolgozókhoz bizalommal. Előre szerelhető csomagtartót is találsz, ha az szimpatikusabb, ha pedig nem szeretnéd, hogy mindig a kerékpáron legyen, válassz nyeregcsőre rögzíthető csomagtartót.

VÁSÁRLÁS

Gyere el a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházba, és válaszd ki az igényeidnek legjobban megfelelő kerékpáros kosarat, táskát vagy csomagtartót. Természetesen arra is van lehetőség, hogy otthonod kényelméből, online rendeld meg a terméket.

Ajándékozd a sport örömét!