Decathlon Marketplace Partnerprogram

Csatlakozz a Decathlon partnereihez és értékesítsd termékeidet weboldalunkon!

A Decathlon jelenleg a világ és Magyarország első számú sportszer-értékesítője. Célunk, hogy pozitív és összetartó közösséget hozzunk létre partneri kapcsolatainkon keresztül, amelyek célja egy fenntarthatóbb, egészségesebb és aktívabb világ megteremtése.

Keressük azokat a partnereket, akikkel közösen osztozunk a sportolás nyújtotta örömökben és együtt tudunk elérni közös sikereket egy hosszútávú együttműködés keretein belül, hogy a sportolást elérhetővé tegyük a legtöbb ember számára.

Miért érdemes partnernek lenni a Decathlon Marketplace-en?
Partnerként mindig teljes mértékben Te rendelkezel a választék és az árképzés felett. A beállítható termékek és szolgáltatások száma nincs korlátozva. Csak az eladások után számítunk fel százalékos jutalékot. Visszajelzünk termékeid aktuális eredményeiről, hogy megfelelő döntést tudj hozni.
Hosszútávú partneri együttműködés
Partnerként mindig teljes mértékben Te rendelkezel a választék és az árképzés felett. A beállítható termékek és szolgáltatások száma nincs korlátozva. Csak az eladások után számítunk fel százalékos jutalékot. Visszajelzünk termékeid aktuális eredményeiről, hogy megfelelő döntést tudj hozni.
Mi gondoskodunk az ügyfélszolgálatról, a fizetés lebonyolításáról, és folyamatosan optimalizáljuk az ügyfélélményt a csatornákon.
Folyamatos támogatás
Mi gondoskodunk az ügyfélszolgálatról, a fizetés lebonyolításáról, és folyamatosan optimalizáljuk az ügyfélélményt a csatornákon.
Kérdésekkel, észrevétellel vagy a termékválaszték optimalizálásával kapcsolatban bármikor rendelkezésedre áll egyéni tanácsadónk (key account managerünk). Rendszeres kapcsolatban állunk veled és tippeket adunk termékeid teljesítményének optimalizálásához.
Egyéni tanácsadás
Kérdésekkel, észrevétellel vagy a termékválaszték optimalizálásával kapcsolatban bármikor rendelkezésedre áll egyéni tanácsadónk (key account managerünk). Rendszeres kapcsolatban állunk veled és tippeket adunk termékeid teljesítményének optimalizálásához.
A Decathlon kiterjedt hálózatának köszönhetően más országokban is értékesíthetsz. A magyarországi kezdés után egyszerűen terjeszkedhetsz 
 más európai országokban is.
Nemzetközi értékesítés
A Decathlon kiterjedt hálózatának köszönhetően más országokban is értékesíthetsz. A magyarországi kezdés után egyszerűen terjeszkedhetsz más európai országokban is.

A partnerprogram feltételei

Sportos felhasználás

Olyan termékeket értékesítesz, amelykre büszke vagy és képviselik egy adott vagy több sport minőségi követelményeit. Partnerünkként képviseled a sportokhoz kötődő minőségi elvárásokat termékeiddel szemben és célod a vásárlóid és sportos felhasználóid elégedettsége.
termék

Jelentkezz Partnernek!

Az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálj és 5 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Hogyan tudok hirdetni a decathlon.hu oldalán?

Marketplace Partnerek számára már elérhető a decathlon.hu felületén marketing kiemelés lehetősége. Jelen szolgáltatásunkat kizárólag a Decathlon Marketplace Partnerei vehetik igénybe. Marketplace Partner jogosult – elérhetőség függvényében – az alábbi hirdetéseket megrendelni:

"Slider - főoldali, kezdőkép kiemelés - 2. oldal":


A weboldal nyitóoldalán elérhető legfelső, képi hirdetés, amely automatizáltan lapoz minden látogatás esetén. A Marketplace Partneri hirdetés, minden esetben a 2. oldali kezdőképen történő Marketplace Partner hirdetésének megjelenítését jelenti, amely beazonosítását segíti a képek alsó részén elhelyezkedő pontozás. Itt mindig balról a 2. pont kiemelkedése mutatja a 2. oldalt, mely oldalon történő megjelenítésre a Marketplace Partner jogosult egyedi hirdetést megrendelni. A megjelenített hirdetési kép kattintható, amely a hirdetésen szereplő termék/kategória/márka, a Marketplace Partner által megadott, a DECATHLON Marketplace oldalon elérhető oldalára vezetnek.

"Kiemelt kategória, 2. kategória":

A weboldal nyitóoldalán elérhető, a legfelső képi hirdetés alatt található hatos blokkban elhelyezkedő, képi hirdetés. A Marketplace Partneri hirdetés, minden esetben ennek a hatos blokknak balról a 2. képétt és hozzá tartozó szövegezést jelenti A megjelenített hirdetési kép kattintható, amely a hirdetésen szereplő termék/kategória/márka, a Marketplace Partner által megadott, a DECATHLON Marketplace oldalon elérhető oldalára vezetnek.

Amennyiben szeretnél a decathlon.hu főoldalán, az előzőekben felsorolt helyeken hirdetni, kérünk, hogy az alábbi linken töltsd ki a megrendelő dokumentumot az általad kiválasztott igényeknek megfelelően! (Bővebb információkért olvasd át az ide vonatkozó általános szerződési feltételeket! https://www.decathlon.hu/landing/marketplace-hirdetes-aszf//R-a-a630003v )

 
Gyakran ismétlődő kérdések (GYIK)
Ingyenes-e a Marketplace partnerprogram a Decathlon online felületén?

Az online platform szolgáltatásnak havi díjazása 16.990 Ft. Ezen felül a termékek vagy szolgáltatások után fizetendő jutalék. Részletesebb információért egyszerűen töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, amivel még semmilyen kötelezettséget nem vállalsz! Ezt követően 5 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a részletekről.

Hogyan történik a partneri regisztráció?

1. Regisztráció
Töltsd ki az űrlapot, és mi felvesszük veled a kapcsolatot, és megmutatjuk, hogyan működik a folyamat!

2. Bevezetés
A szerződés megkötése előtt minden szükséges információt átbeszélünk veled. Megismertetünk a program feltételeivel és lehetőségeivel. A szerződés aláírását követően a DECATHLON munkatársa segít neked az első lépésekben és a törzsadatok felvitelében és karbantartásában.

3. Termékadatok karbantartása
A termék adatokat segítünk feltölteni és ellenőrizni. Személyesen ismertetünk meg a rendszerrel.

4. Értékesítés és szállítás
Kezdődhet az értékesítés. Termékeid vagy szolgáltatásaid a decathlon.hu oldalon vannak, és ott kerülnek értékesítésre. Te, mint Partner intézed a termékek összekészítését, szállítását és fogadod a visszárut vagy intézed a problémás megrendelések kezelését.

5. Fizetés
A Decathlon gondoskodik a fizetési tranzakciókról, és értesít a az elért jutalék mértékéről. Az eredményeket Te is nyomon tudod követni folyamatosan.

6. Elemzés
A forgalmat, kedvezményeket és riportokat rendszeres meetingek keretében beszéljük meg, hogy javítsuk a termékeid vagy szolgáltatásaid teljesítményét.

Milyen alapvető követelményeknek kell megfelelnie a partnernek ahhoz, hogy részt vehessen a Decathlon Marketplace partnerprogramban

Különböző feltételek és követelmények vannak. Fontos, hogy a partner egy hivatalos márka vagy kereskedő legyen, és képes legyen B2C üzletet (szállítás, raktározás, ügyfélszolgálat) lebonyolítani. Részletesebb információért egyszerűen töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, amivel még semmilyen kötelezettséget nem vállalsz!

Részt vehetek-e magánszemélyként a Marketplace partnerprogramban?

Nem, cégnek kell lenned (Kft stb.). Ez azt jelenti, hogy bejegyzett vállalkozással kell rendelkezned. Részletesebb információért egyszerűen töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, amivel még semmilyen kötelezettséget nem vállalsz!

Kereskedőként is részt vehetek a Marketplace partnerprogramban?

Igen, ez alapvetően lehetséges.

Van-e lehetőség reklámfelület, vagy márkaépítési lehetőséget vásárolni a Decathlon webáruházban?

Igen, lehetséges. Csak kérdezd meg a bevezetés után az account manageredet, és ő elmagyarázza a lehetőségeket.