Vásárláss

Mit jelent a VásárLÁSS?

Vásárlást segítő ingyenes szolgáltatást nyújtunk minden áruházunkban vak és gyengénlátó vásáróink számára. A szolgáltatás az áruház teljes nyitvatartási ideje alatt elérhető és elnevezése szakmai partnerünk, a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének nevéből (LÁSS) ered.

Hogyan veheted igénybe a szolgáltatást?

  • Vedd fel ügyfélszolgáltunkkal a kapcsolatot! Hívj minket telefonon (+36208819300), vagy írj e-mailt ([email protected]), esetleg Facebook oldalunk chat lehetőségét vedd igénybe. Oszd meg munkatársainkkal a tervezett vásárlás időpontját és az áruházat, ahol vásárolni fogsz.
  • Ügyfélszolgálatunk visszajelzi Neked foglalásod. Kérlek, ezt a megerősítést várd meg, mielőtt elindulnál hozzánk.
  • Az általad jelzett időpontban munkatársunk köszönt Téged az áruház bejáratánál. Ő kísérőd lesz a vásárlásod során. Ha az időpont foglalásakor megosztod velünk, mely sportok iránt érdeklődsz, törekedni fogunk arra, hogy kísérőd a terület szakavatott sportolója legyen.
  • Munkatársunk mindenben segítségedre lesz. Számíthatsz rá a termékek technikai jellemzőinek ismertetésében, a megfelelő méret kiválasztásában és ha igényled, a kasszához, majd a kijárathoz is elkalauzol.A szolgáltatást az árházban tudjuk számodra biztosítani, az áruházon kívüli kísérést nem tudjuk vállalni.

Látássérült személyként kipróbálnál új sportokat?

Vedd fel a kapcsolatot a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületével!

E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: 06-20-922-4525
Weboldal: https://www.lassegyesulet.hu

Iratkozz fel a LÁSS hírlevelére!

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni a LÁSS Egyesület aktuális programjairól és eseményeiről, iratkozz fel hírleveleikre!

A szolgáltatásban szakmai partnerünk a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

Keresd fel weboldalukat további információkért!