Decathlon Sportközösség Program ÁSZF

Letölthető változat
BEVEZETÉS

A Tízpróba Magyarország Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Baross utca 146., cégjegyzékszám: 13-09- 105988, a továbbiakban: DECATHLON), mint a Decathlon SE magyarországi leányvállalata Hűségprogramját „Decathlon Sportközösség” néven dolgozta ki és működteti a jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) meghatározottak szerint.

A Tízpróba Magyarország Kft. „Decathlon Sportközösség” programjában (továbbiakban: DSK program, vagy Decathlon Sportközösség program) csak nagykorú (18. életévét betöltött) természetes személyek, valamint jogi személyek vehetnek részt a jelen ÁSZF 3. pontjában foglalt korlátozások figyelembevétele mellett (továbbiakban: DSK program tag, vagy DSK programban részt vevő).

A DSK programban részt vevő személyek a jelen ÁSZF szerinti programhoz való csatlakozást követően tudják használni a DSK program adta lehetőségeket a www.decathlon.hu webáruházban, akár a Decathlon Applikációban, a DECATHLON rendezvényein, a www.rent.decathlon.hu oldalon, valamennyi magyarországi DECATHLON áruházban és az ott elhelyezett terminálokon és okos eszközökön keresztül, valamint valamennyi olyan országban, ahol a DECATHLON jelen van és hűségprogramot működtet, az adott ország Hűségprogramjának szabályai szerint. A Tízpróba Magyarország Kft. (a továbbiakban: DECATHLON) tájékoztatja arról a DSK program tagjait, hogy a hűségprogramok és azok feltételei országonként eltérőek, nem egységesek, az adott országban kizárólag az adott ország hűségprogramjára vonatkozó szabályok szerint jogosult eljárni a DSK programban részt vevő személy.

A DSK programban a részvétel ingyenes. A DECATHLON tájékoztatja DSK program tagjait, hogy a korábban kibocsátott „Decathlon hűségkártya” – sem elektronikus, sem plasztikkártya formában - semmilyen esetben sem minősül fizetési eszköznek.

DECATHLON tájékoztatja továbbá DSK program tagjait, hogy DSK profiljához tartozó azonosító számáról plasztik kártyát nem állít ki, azt csupán digitális formában biztosítja a DSK program tagjai számára. A DECATHLON által korábban kiállított plasztik kártyák azonban a továbbiakban is használható, valamint a DSK profil regisztrációt követően a DSK programban résztvevő részére digitálisan megküldött „Decathlon kártya” kinyomtatott formában is használható áruházainkban.

1. AZ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

A DSK program tagja elismeri, hogy megismerte és elfogadta a Decathlon Sportközösség programhoz való csatlakozás jelen feltételeit. E feltételek az Áruházak információs pultjánál, vagy a www.decathlon.hu honlapon, az alábbi linken: https://www.decathlon.hu/landing/regisztracio/_/R-a-dskaszf, vagy a wwww.rent.decathlon.hu oldalon az alábbi linken: https://rent.decathlon.hu/terms-of-service érhetőek el.

A DSK programhoz való csatlakozással a DSK program tagja elfogadja, hogy a DECATHLON szigorúan a programhoz kapcsolódó tárgyú, kereskedelmi ajánlatot nem tartalmazó információs rendszerüzenetet küldhet részére e-mailben.

A DECATHLON fenntartja a jogot, hogy a DSK program jelen általános szerződési feltételeinek a DSK program tag általi betartását ellenőrizze.

1.2. A DECATHLON fenntartja a jogot a jelen ÁSZF-ben foglalt bármely feltétel módosítására azzal, hogy a módosításokkal egységes szerkezetbe szerkesztett ÁSZF-et DECATHLON az 1.1. pontban megjelölt helyen közzéteszi. A módosítás a közzétételtől hatályos.

1.3. A DSK program tagja a profiljába felvezetett adatokat bármikor tudja módosítani a www.decathlon.hu oldalon, belépés/regisztráció menüpont > profilom > profilom, illetve preferenciáim, címeim fülek alatt.

1.4. A DSK Program tagja tudomásul veszi, hogy DSK Program tagjának 3 éves inaktivitása esetén a Decathlon jogosult a DSK Program tagságot egyoldalúan megszüntetni. A DSK Program tagja tagságát bármikor megszüntetheti, amelyet a DECATHLON ügyfélszolgálatán tud jelezni e-mailben az [email protected] e-mail címre küldött üzenetben vagy telefonon a +36 20 881 9300 telefonszámon. Felhívjuk a DSK Program tagjainak a figyelmét, hogy a DSK Program tagság bármilyen okból történő megszűnése vagy megszüntetése esetén a profiljukban tárolt addig gyűjtött hűségpontok, illetve a pontokból beváltott fel nem használt kuponok is visszavonhatatlanul törlésre kerülnek, amelyet a jövőben visszaállítani, illetve felhasználni már nem jogosult a DSK Program tagja.

2. DECATHLON SPORTKÖZÖSSÉG PROGRAM SZOLGÁLTATÁSAI

A jelen általános feltételeknek megfelelően a Decathlon Sportközösség program célja, hogy előnyben részesítse a tagjait.

A jelen rendelkezések meghatározzák a Decathlon Sportközösség programban való részvétel feltételeit, továbbá azon alábbi szolgáltatások körét, melyeket DECATHLON a Decathlon Sportközösség Program tagjai részére nyújt.

0.1. Hűségprogram - Pontgyűjtés
A DSK Program tagja vásárlásai után 2022. október 17. napjától a Decathlon áruházakban és az online vásárlásaik után pontokra jogosult az alábbiak szerint:
a) Eco-design termékek vásárlása esetén a termék árának minden egész 100 Ft-ja után 2 pontra jogosult;
b) Eco-design termékeken kívül minden egyéb termék vásárlása esetén a termék árának minden egész 100 Ft-ja után 1 pont.
Az itt meghatározott általános pontszámításon kívül Decathlon jogosult promóciós céllal, átmeneti jelleggel emelt pontszerzési lehetőségeket alkalmazni, amelyről a DSK program tagjait a Decathlon áruházakban és/vagy webáruházban elhelyezett információkon keresztül tájékoztatja. Pontokra jogosult vásárlása után minden aktív DSK program tag, aki magyarországi Decathlon áruházban, a www.decathlon.hu webáruházban vagy a Decathlon applikáción keresztül vásárol, amennyiben vásárlását DSK program tagságán keresztül bonyolítja – azaz a Decathlon áruházban DSK digitalis azonosítóját digitalis vagy nyomtatott formában bemutatja vagy a kasszánál DSK program tagságához tartozó e-mail címe vagy neve és irányítószáma megadásával igazolja megát, valamint online vásárlás esetén a vásárlást Decathlon profil belépést követően adja le -. A megszerzett pontok kizárólag a pont jóváírástól számított 1 éven belül használhatók fel.
A megszerzett pontok másra nem ruházhatók át, azt kizárólag a DSK program tag, akinek profiljában a pont jóváírásra került jogosult felhasználni.

0.2. Hűségprogram - Pont beváltás
A DSK program tagja a 2.1. pont szerint gyűjtött pontjait a pontok felhasználási idején belül az alábbiak szerint tudja a Decathlon áruházakban, illetve online felületen felhasználható kuponokra váltani.
A pontok két címletű kuponra válthatók be: 1000 pont 1 db bruttó 1.000,- Ft értékű kuponra váltható, míg lehetőség van 2000 pontot 1 db bruttó 2.000,- Ft értékű kuponra váltani. Egyéb címletet a Decathlon nem állít ki.
A pontok beváltása kuponokra kizárólag a Decathlon hűségprogram weboldalán, a https://membership.decathlon.com/hu-HU/, a DSK program tag saját profiljában lehetséges.
A kuponok az adott kupon létrehozásától (pont beváltástól) számított 1 éven belül használhatók fel. A kupont kizárólag az azt kiváltó DSK program tag, kizárólag profilján keresztül történő online vagy Decathlon magyarországi áruházaiban történt vásárlások során tudja felhasználni.
A kuponok bármely a Decathlon Magyarország által forgalmazott termékekre beválthatók a termék vásárlásakor, azzal, hogy a kupon értéke a termék vételárából levonódik, így csökkentve a ténylegesen fizetendő összeget.
A kupon értéke részlegesen nem használható fel, azaz amennyiben egy vásárlás értéke nem éri el a felhasználni kívánt kupon vagy kuponok értékét, akkor a kupon fel nem használt része elveszik, azt Decathlon semmilyen formában nem írja jóvá vagy téríti meg a DSK program tagja részére.
A kupon másra át nem ruházható, azt kizárólag a pontot beváltó DSK program tag jogosult a jelen fejezetben rögzítettek szerint felhasználni.
A kupon kizárólag termékek vételárába számítható be, egyéb szolgáltatásra vagy a házhozszállítás, csomagküldés díjába nem.
A kupon készpénzre nem váltható!

Amennyiben a DSK program tagjának regisztrált profilja brámilyen okból megszűnik, úgy az addig esetlegesen fel nem használt kuponjai is törlésre kerülnek, azok vissza nem állíthatók, illetve az ebből fakadó felelősségét Decathlon kizárja.

0.3. A 365 napos árucsere:
A már kipróbált, de bármely, nem megfelelő, Decathlon saját márkás terméket, a vásárlás tényének a Decathlon Sportközösségi profillal történő igazolása esetén, a vásárlástól számított 365 napon belül bármelyik Decathlon áruházunkban kicserélheti rendeltetését tekintve azonos termékre / termékekre. A cserelehetőség részletes szabályait a Decathlon Webáruház általános szerződési feltételei és a Panaszkezelési szabályzat tartalmazza, mely elérhető a www.decathlon.hu oldalon, az alábbi linkeken; Webáruház általános szerződési feltételek, Panaszkezelési szabályzat

0.4. Az E-blokk szolgáltatás:
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi minden DSK programban részt vevő számára, hogy a vásárlás adatait elektronikusan, a www.decathlon.hu felületen, vagy a „Decathlon” applikációban, a saját felhasználói profilján belül tárolja.
Az e-blokk szolgáltatás igénybevételének feltétele Decathlon áruházban történő vásárlás során az, hogy a DSK program tagja a vásárláskor a DSK programban történő regisztrációjakor kapott Decathlon kártyáját bemutassa vagy annak azonosító számát vagy DSK program regisztráció során megadott e-mail címét vagy nevét és irányítószámát bediktálja vagy Decathlon kártyáján található digitális vonalkódját felmutatassa az áruházak kasszáinál.

0.5. Vásárolt termék utókövetése
Abban a nem várt esetben, amennyiben biztonsági okok miatt szükséges egy terméket a piacról visszavonni, úgy a DSK program tagja automatikus e-mail-t kap ennek tényéről és a további teendőkről.

0.6. Megrendelés leadása a www.decathlon.hu webshopon, Plus Terminálon és DecathlonApplikáción keresztül.
A jelen pont szerinti felületeken történő megrendelések leadására a webshop általános szerződési feltételei, valamint a Decathlon Applikáció felhasználási feltételei vonatkoznak. A webshop általános szerződési feltételei az alábbi linken: https://www.decathlon.hu/landing/altalanos-szerzodesi-feltetelek/_/R-a-aszf, a Decathlon Applikáció általános szerződési feltételei a Decathlon Applikációban érhetők el.

0.7. DECATHLON Ajándékkártya adatok rögzítése DSK profilban.
A DSK Program tagjának lehetősége van a decathlon.hu weboldalon profiljába történő belépést követően a

„Preferenciáim, címeim” fülre kattintva birtokában lévő digitális (online) vagy plasztik DECATHLON ajándékkártyáját a profiljába regisztrálni az „Ajándékkártyáim” fül alatt, annak érdekében, hogy jövőbeni webáruházban történő vásárlása során, amennyiben az ajándékkártya fizetési módot választja, akkor ott egy kattintással be tudja hívni ajándékkártya adatait a fizetéshez.

Ezen az oldalon csak a DECATHLON által kibocsátott ajándékkártyák adatai tölthetők fel, más utalvány vagy ajándékkártya típus feltöltése az oldalon nem lehetséges.

A DSK Program tagjai saját felelősségükre tölthetik fel Decathlon ajándékkártyájuk adatait profiljukba, azzal, hogy a Decathlon a profilhoz történő illetéktelen hozzáférés esetén az ajándékkártya felhasználása miatt a DSK Program tagját ért kárért felelősséget nem vállal.

A DSK Program tagja kizárólagosan felelős továbbá a Profiljába felvitt DECATHLON ajándékkártya adatainak helyes rögzítése miatt, amellyel kapcsolatban a Decathlon felelősséget nem vállal.

A DECATHLON Ajándékkártyák vásárlására, illetve felhasználására vonatkozó feltételeket a Webáruház általános szerződési feltételei (https://www.decathlon.hu/landing/altalanos-szerzodesi-feltetelek/_/R-a-aszf) tartalmazzák.

0.8. Megrendelés leadása valamennyi Decathlon áruházban lévő okos eszközön (a továbbiakban jelen pontban: okos eszköz) keresztül.
A DSK program tagjának (a továbbiakban jelen pontban: vásárló) lehetősége van arra, hogy megrendelést adjon le az általa kiválasztott termék(ek)re személyesen, bármelyik magyarországi DECATHLON áruházban DECATHLON munkatárs segítségével, a DECATHLON munkatárs okos eszközén a DECATHLON belső applikációján keresztül. Ezen megrendelés során a DECATHLON munkatárs segítségével a vásárló kiválasztja az általa megvásárolni kívánt terméket, vagy termékeket, melyet követően a DECATHLON munkatárs megkeresi a vásárló DSK profilját e-mail cím vagy DSK profil vonalkód vagy telefonszám, vagy DSK profilszám alapján annak érdekében, hogy a megrendelést a vásárló profiljához tudja rendelni. Vásárlónak a DECATHLON munkatárs alábbi ellenőrző, biztonsági kérdéseire kell válaszolnia:

a) Mi a neved? (vezeték és keresztnév)
b) Mi a telefonszámod utolsó 4 számjegye?
c) Melyik évben születtél?
d) Mi az irányítószámod és/vagy városod?


Amennyiben vásárló a fenti kérdésekre nem tud válaszolni, vagy helytelen választ ad, vagy DSK profillal nem rendelkezik, továbbá akkor, ha profilját a DECATHLON munkatárs e-mail cím vagy DSK profil vonalkód vagy telefonszám, vagy DSK profilszám alapján nem találja az okos eszközön lévő applikációban, megrendelést nem jogosult leadni az okos eszközön keresztül.

Amennyiben a vásárló fenti kérdések alapján történő azonosítása sikeres, a DECATHLON munkatárs segítségével kézbesítési módot, majd a „Tovább a fizetéshez” gombra kattintást követen fizetési módot választ. A választott kézbesítési módtól függően a Vásárló választhat utánvétet, ajándékkártyával történő fizetést, kasszánál fizetést vagy ún. online fizetést, amely lehetővé teszi – a rendelés leadását követő 4 órán belül -, hogy a Vásárló DSK profiljában tudja a rendelést online kiegyenlíteni.

A kasszánál történő fizetés kiválasztását követően egy QR-kód generálódik az okos eszközön, mely megküldésre kerül a vásárló DSK profiljához tartozó e-mail címre is. Vásárló ezen QR-kód felmutatásával tudja a pénztárnál kiegyenlíteni megrendelése összegét (vételár megfizetése), ahol a QR-kód beolvasásra kerül.

DECATHLON tájékoztatja vásárlót, hogy tekintettel a Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályaira, vásárlása nem minősül távollevők között kötött szerződésnek, a Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet 20. § szakaszában meghatározott elállási jog nem illeti meg.

A választható szállítási módokat és díjakat a a Webáruház mindnekori általános szerződési feltételei (https://www.decathlon.hu/landing/altalanos-szerzodesi-feltetelek/_/R-a-aszf) tartalmazzák.

A megrendelés összegének kiegyenlítésére (vételár és házhozszállítási díj megfizetésére) lehetőség van az áruházban a kasszánál / pénztárnál (kasszánál történő fizetés), ahol a megrendelés fizikailag leadásra került. Áruházi rendelés leadása esetén a vásárlónak lehetősége van ajándékkártyával vagy a leadást követő 4 órán keresztül a DSK-profiljában online befejeznie vásárlását.

A termék(ek) vételára és a házhozszállítás díja kiegyenlíthető készpénzzel, bankkártyával (vagy ezek kombinációjaként is (kivéve hitel). A fizetésnél ezen kívül lehetőség van a DECATHLON által használt valamennyi külső és belső utalvány érvényesítésére is, melynek típusai és érvényesítési feltételei az alábbi linken tekinthetők meg: https://www.decathlon.hu/ landing/fizetoeszkozok/_/R-a-a130013v

Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni és a szállítási mód erre lehetőséget kínál, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

A Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft. esetében kizárólag készpénzben, az MPL és DPD és GLS esetében bankkártyával vagy készpénzben van lehetőség a vételárat megfizetni (erről előzetes egyeztetés szükséges a futárszolgálattal), továbbá a futárszolgálat esetében nincs lehetőség külső és belső utalvány/kupon érvényesítésére sem.

Az MPL Postaponton a vételár megfizetése történhet készpénzzel vagy bankkártyás fizetési móddal is, míg a Posta és a FoxPost Automaták esetében csak bankkártyával lehetséges fizetni. A postapontokon történő fizetési módokról kérjük tájékozódjon a Szolgáltató partnerének (Magyar Posta Zrt.) az alábbi linken elérhető weboldalán: https://www.postapont.hu/

A megrendelés leadásával vásárló tudomásul veszi, hogy DECATHLON a megrendelésről kizárólag elektronikus számlát állít ki, melyet a vásárló a webáruház (hűségprogram) profiljába belépve tud letölteni. DECATHLON-nak papír alapú számlát utólag sem áll módjában kiállítani. A rendelés leadását követően az adott rendelés vonatkozásában a számlázási és szállítási adatokban változtatás nem eszközölhető.

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 175 § -ában foglaltaknak megfelelően a megrendelés leadásával a vásárló beleegyezik, hogy DECATHLON valamennyi értékesítésről elektronikus számlát állít ki.

2.10. Bérlés
A DSK program tagjának lehetősége van arra, hogy a www.rent.decathlon.hu oldalon, a DECATHLON által bérlésre felkínált termékeket, azok elérhetősége függvényében, bérleti díj megfizetése ellenében kibérelje a Bérlés Általános Szerződési Feltételeiben foglaltak szerint, mely elérhető ezen a linken.

DECATHLON felhívja a figyelmet, hogy a www.rent.decathlon.hu oldalon a DECATHLON-on kívüli egyéb bérbeadók és azok bérlésre felkínált termékei is megjelennek, akiktől a DSK tag jogosult bérelni, az általuk meghatározott feltételek szerint.

3. DECATHLON SPORTKÖZÖSSÉG PROGRAM ALAPJAI

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a regisztráció során kiválasztott fiók típusa (magánszemély illetve jogi személy) a regisztrációt követően nem módosítható.
– A csatlakozás történhet magán- vagy jogi személy típusú fiók létrehozásával közvetlenül az áruházban kihelyezett kioszkokon és terminálon keresztül elektronikus formanyomtatvány kitöltésével, az áruházi dolgozók okos eszközén keresztül, és a kasszáknál

A csatlakozás történhet magán- vagy jogi személy típusú fiók létrehozásával a www.decathlon.hu honlapon található « Belépés / Regisztráció » menüpont alatt elérhető elektronikus formanyomtatvány kitöltésével is, továbbá a csatlakozás történhet a „Decathlon” applikáción keresztül, amely ingyenesen elérhető Androidos és IOS felületről, valamint a www.rent.decathlon.hu felületen keresztül.

0.3. Gyakorlati feltételek
● Természetes személy esetén a DSK program előnyei a DSK programban regisztrált természetes személyt illetik meg.
● Jogi személy esetén a DSK program előnyei a jogi személyt illetik meg.

0.4. A DECATHLON jogai a DSK program feltételeinek be nem tartása esetén
A DSK program tagja felelősséget vállal az általa szolgáltatott adatok valódiságáért, a téves, hiányos illetőleg elévült adatok következményeiért önállóan felel. A DECATHLON fenntartja a jogot, hogy a DSK program jelen általános szerződési feltételeinek betartását ellenőrizze. A feltételek be nem tartása esetén a DECATHLON fenntartja a jogot, hogy bármilyen, a DSK program tagjának járó aktuális vagy folyamatban lévő előny biztosítását felfüggessze vagy érvénytelenítse, illetve hogy a DSK programban részt vevő személy profilját deaktiválja, azaz a DSK program tagját a DSK programból, illetőleg annak bármely szolgáltatásából kizárja.

4. KÖTELEZETTSÉGEK

4.6. A DSK program tagjának kötelezettségei

A Decathlon Sportközösség programban való részvétel személyre szóló és nem átruházható. Következésképpen kizárólag a DSK program tagja felel a DSK programban szereplő saját adatáért és kötelezi magát, hogy azt a jelen feltételeknek megfelelően használja. Kizárólag a DSK program tagja felel profiljának használatáért, és profiladatok megőrzéséért. A DSK program tagja kötelezi magát többek között – de nem kizárólagosan – arra, hogy:

● csak egy DSK program regisztrációt készíthet a saját vezeték- és keresztnevére,
● szavatolja a DECATHLON számára a DSK programhoz történő csatlakozáskor és a DSK program keretében szolgáltatás igénybevételekor feltüntetett információk pontosságát,
● biztosítja, hogy a DECATHLON felé kommunikált adatok, amelyek lehetővé teszik a DSK program tagjával való kapcsolatfelvételt (postai cím, e-mail, stb.) valósak, biztonságosak,
● a DECATHLON kizárja a felelősségét, a DSK program tagja által a DSK program keretében megszerzett előnyök harmadik személy részére történő átruházással vagy átengedéssel okozott károkért,
● tájékoztatja a DECATHLON-t a profiljában bekövetkező bármilyen változásról vagy visszaélésről.

A DSK program tagja tudomásul veszi, hogy a DSK program profilja jogellenes használata a DECATHLON elbírálása alapján maga után vonhatja:

● A DSK profil leállítását, felfüggesztését, a DSK programból való kizárását
● a DECATHLON által a DSK program tagjával szemben indított büntető- és polgári eljárás megindítását.

4.7. A DECATHLON kötelezettségei

A DECATHLON kötelezi magát, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a DSK program tagja számára biztosítsa a DSK programhoz kapcsolódó szolgáltatások optimális igénybe vételét. A DECATHLON ugyanakkor semmilyen esetben nem felel a Decathlon Sportközösség programmal kapcsolatos esetleges károkért, internetes, vagy egyéb hálózati kapcsolódási problémák vagy hiba esetén, a DECATHLON-t kötelezettségei teljesítésében megakadályozó vis maiorért (pl.: sztrájkok, időjárási viszontagságok, stb.).
A DSK programhoz csatlakozással a DSK program tagja elfogadja az internet és egyéb (pl. telefon) hálózatok használatából adódó technikai korlátokat (így különösen, de nem kizárólag: a DSK programot kezelő szerver válaszadási idejét, kapcsolat-szakadási kockázatokat). Következésképpen a DECATHLON-t semmilyen esetben nem terheli felelősség az alábbi esetekben (nem teljes lista):

● A hálózat hibás működése, amely akadályozza a www.decathlon.hu oldal megfelelő működését
● Bármilyen szoftver hibás működése,
● Bármilyen számítástechnikai vírus, üzemzavar, vagy meghibásodás következményei.
● DECATHLON rendezvények elmaradása, időpont változása (bármely okból).

5. ÉRTESÍTÉSEK

5.8. Személyes adatok változása

Valamennyi, elektronikus profil során megadott személyes adatának változásáról a DSK program tagja köteles a DECATHLON-t tájékoztatni az alábbiak szerint:
● A legközelebbi Decathlon Áruház információs pultjánál személyesen vagy telefonon vagy,
● A DSK program tagjának profiljában a www.decathlon.hu honlapon, a Decathlon Applikációban, vagy az [email protected] címre küldött e-mailben.

A DECATHLON felhívja a figyelmet, hogy a DSK program tagja felel minden megadott információ pontosságáért és felelőssége kizárólagos a hibás, nem teljes vagy elavult adat feltüntetésből eredő károkért.

5.9. Hírlevél

A DSK program tagjának lehetősége van a Decathlon által üzemeltetett hírlevelekre feliratkozni. A Decathlon jelenleg három típusú hírlevelet üzemeltet Magyarországon: a) sporthoz kapcsolódó promóciós hírlevél; b) rendezvényekre vonatkozó promóciós hírlevél; c) termékek értékelésével kapcsolatos hírlevél (ideértve a vásárlást követő termékértékelési megkereséseket).

A hírlevél feliratkozásra a DSK programba történő regisztráció során, ezt követően pedig a DSK program tagja profilján keresztül a decathlon.hu honlapon, illetve a Decathlon Applikációban van lehetősége.

A DSK program tagja bármikor jogosult leiratkozni a DSK programhoz kapcsolódó hírlevélről, ide nem értve, a nem reklám célú rendszerüzeneteket:
● a legközelebbi Decathlon Áruház információs pultjánál személyesen vagy telefonon,
● a DSK program tagja profilján keresztül a www.decathlon.hu honlapon, a Decathlon Applikációban, vagy
● az [email protected] e-mail címre küldött e-mailben kérni.

6. A DECATHLON SPORTKÖZÖSSÉG PROGRAM MÓDOSÍTÁSA VAGY LEÁLLÍTÁSA

A DECATHLON jogosult bármikor megváltoztatni vagy megszűntetni a DSK programot, az ezzel kapcsolatban felmerülő károkért kártérítési felelősséggel nem tartozik.

7. TELJESSÉG

Amennyiben az általános szerződési feltételek egy vagy több rendelkezése semmis vagy érvénytelen valamely törvény, szabályozás alkalmazása vagy valamely illetékes bíróság jogerős döntése következtében, a többi rendelkezés továbbra is érvényes és hatályos marad. A DECATHLON mindent megtesz annak érdekében, hogy az ilyen rendelkezést, amint lehetséges, a jelen feltételek szelleméhez legközelebb álló másik érvényes és hatályos rendelkezéssel váltsa fel.

8. ADATVÉDELEM

A DSK programra vonatkozó adatkezelési tájékoztatót az alábbi linkeken érhető el: http://www.decathlon.hu/landing/adatvedelem/_/R-a-online (www.decathlon.hu) www.sportoljma.hu/adatkezelesi-tajekoztato (www.sportoljma.hu)

9. ALKALMAZANDÓ JOG / JOGVITÁK

A jelen ASZF-re a magyar jog és a Magyarországon irányadó jogszabályok alkalmazandóak, így különösen, de nem kizárólag, 2013. évi V. törvény (Ptk.), 2011. CXII törvény (Infótv.), 679/2016 sz. Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR).

Tízpróba Magyarország Kft.
Budaörs, 2023. február 28.