Applikáció

 

Élvezd alkalmazásunk előnyeit!

Exkluzív ajánlatok!

Rendszeresen biztosítunk kedvezményeket kizárólag az applikációval rendelkező vásárlóink számára. Fogadd el az értesítéseket a letöltés során, hogy minél előbb igénybe vehesd kedvezményeinket.

Hiányzik valami a sportoláshoz?

Vásárolj és vedd át terméked akár 1 óra múlva áruházunkban vagy rendelj házhoz, Ha pedig később folytatnád a vásárlást, akkor mentsd el a terméket a kívánságlistádra!

Használd az appot az áruházban is!

Szkenneld be a termék vonalkódját és informálódj róla vagy tájékozódj az aktuális készletről!

https://contents.mediadecathlon.com/b88832/k$9d1ef519270bec6d8c5e8384239b2b30/336pt166/423xcr333/phone-questioner-banner.jpg?format=auto

Rögzítsd vásárlásaid!

A kasszánál szkenneld be az alkalmazásban szereplő vonalkódod és mentsd el vásárlásaid. Így blokk nélkül cserélheted ki nem használt terméked 365 napig vagy érvényesítheted jótállási igényed.

Kövesd hűségpontjaidat az app-ban!

A vásárlásaid során gyűjtött pontokat váltsd át kuponná az alkalmazásban és használd a következő vásárlásodnál.

Tölts le Androidon vagy akár IOS-en!

Alkalmazásunkat Google Play-en és az App Store-ban is eléred.

 

Hűségprogramunk előnyeit az appban is élvezheted! Töltsd le most!

Pontgyűjtés

Gyűjts pontokat a vásárlásaid során. 100 forintonként 1 pontot írunk jóvá. Pontjaid állását az alkalmazásban is követheted.

Sportolás

Heti egy óra sportolással 50 pontot szerezhetsz.

Interakció

Megvásárolt termékeid értékeléséért 15 pont jár (maximum 50 alkalom/év).

https://contents.mediadecathlon.com/s851492/k$7990736a1ca8a161c6995adbc883d7a6/App%20Decathlon%20Coach%20%20%20at%20home%20maison.jpg?format=auto&f=2000x0

Kuponok

1000 pont 1000 forintnak felel meg, melyet levásárolhatsz mind online mind áruházi vásárlásaid során.

365+ árucsere

Ha Decathlon saját márkás termékről van szó, a terméket a kipróbálás mértékéig használtad, vagy kivágtad a címkéjét, akkor a vásárlástól számított 365 napon belül kicserélheted egy hasonló funkcionalitású, másik termékre.

Digitális blokk

A kasszánál szkenneld be az alkalmazásban szereplő vonalkódod és mentsd el vásárlásaid. Így blokk nélkül cserélheted ki nem használt terméked 365 napig vagy érvényesítheted jótállási igényed.

Gyakori kérdések

Hogyan lehetek tagja az Új Hűségprogramnak?

Amennyiben már rendelkezel Decathlon fiókkal, nincs további teendőd. Jelentkezz be mobil eszközödről vagy számítógépedről, ahol egyszerűen követheted aktuális pontegyenleged állását. Amennyiben még nincs Decathlon fiókod, regisztrálj az e-mail címeddel, vagy bármely közösségi média fiókoddal. Ne felejtsd el megadni a kedvenc üzletedet és sportjaidat a profilodon belül, hogy személyre szóló ajánlatokkal kedveskedhessünk!

Hogyan tudok pontokat gyűjteni?

Minden vásárlással pontokat gyűjthetsz. Szkenneld be Decathlon kártyádat a pénztárnál, vagy jelentkezz be a fiókodba online vásárlásnál, hogy megvásárolt termékeid után jóváírhassuk a megérdemelt pontjaidat. Minden elköltött 100 forint 1 pontot ér.
Szeretnénk támogatni a környezetbarát döntéseidben, ezért dupla pontokkal ajándékozunk meg minden környezetkímélő Ecodesign termék vásárlásakor.

Hogyan tudom a pontjaimat utalványra váltani?

Beválthatod a pontjaidat a weboldalunkon, a Decathlon fiókod oldalán vagy a Decathlon applikáción keresztül is. Ezt követően az aktivált utalványt a pénztárnál felmutatva használhatod fel az üzletekben, illetve online vásárlás esetén a kiválasztott utalványhoz tartozó kártyaszámmal és pin-kóddal tudod érvényesíteni a kedvezményt.

Milyen további előnyökre vagyok jogosult?

Minden, a Decathlon Sportközösség által biztosított előnyt továbbra is kihasználhatsz: 365+ napos visszaváltási idő, e-blokk a vásárolt termékkel, további Decathlon profilhoz kötött szolgáltatások használatára. Emellett személyre szabott ajánlatokat is küldünk, amennyiben feliratkozol hírlevelünkre.

Tartsd szemmel újdonságainkat, hamarosan újabb előnyökkel jelentkezünk!

 

Adatszolgáltatási kötelezettség az online platform szolgáltatást igénybe vevők számáról

Az elmúlt 6 hónap alapján az átlagos havi igénybe vevők száma: 23.507.
Adat: 2023. február 15-től 2023. augusztus 14-ig tartó időszak alapján.