Ecodesign
Férfi padelcipő - PS 500
Férfi padelcipő - PS 500
Férfi padelcipő - PS 500
Férfi padelcipő - PS 500
Férfi padelcipő - PS 500

Férfi padelcipő - PS 500

13 990 Ft
17 990 Ft -22%
*2023. 10. 26.-től, a készlet erejéig

8560140

Rendszeresen padelezel, ehhez pedig egy kényelmes és tartós cipőre van szükséged? Ez esetben: az új Kuikma PS 500 ideális számodra.

Hálszálkás talpmintázat az optimális tapadásért. Injektált EVA közbülső talp (ütéscsillapítás). Mesh szövet betétek (szellőzés). Kaucsuk külső talp megerősítésekkel (kopásállóság).

Szín:

Neon zöld / Sötétkék / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

Speciális kialakítású halszálkás bordázat a jó tapadáshoz a műfüves pályán.

Ütéscsillapítás

Vastag injektált EVA habszivacs közbülső talp a jobb ütéscsillapításhoz.

Kopásállóság

Vastag külső gumitalp megerősítésekkel a kopásnak leginkább kitett részeken.

Légáteresztés

Hálós szerkezetű zónák a felsőrészen a jó izzadságkivezetéshez.

Könnyű súly

Súlya 43-as méretben 342 g.

Leírás

Miért szükséges speciális kialakítású cipőben padelezni?

A padelt homokkal kevert műfüves pályán játsszák. Ez rendkívül csúszósnak bizonyul a helyváltoztatás során. A speciális talpgeometriával készült padelcipő minden játékos számára megfelelő tapadást nyújt a pályán. Továbbá, biztosítja az oldalirányú stabilitást, a láb megtartását és az ütéscsillapítást.

A talp mintázata : halszálkás

Ezt a talpmintázatot nevezik hullámos, cikcakkos vagy salakra való talpnak is. Jellegzetes vonalairól könnyen felismerhető. Ez a leggyakrabban használt talptípus rendszeres padelezők esetében, köszönhetően kiváló tapadásának és annak, hogy lehetővé teszi a hosszú csúszásokat a pálya végi játék során. Emellett rendkívül tartós, ideális műfüves és homokos pályán rendezett versenyekhez.

Közbülső talp: Injektált EVA

Ez a cipő a tartós kényelem és a megfelelő tartás harmóniáját nyújtja. A közbülső talpba injektált EVA habszivacsnak köszönhetően dinamikus elrugaszkodást tesz lehetővé.

Mesh felsőrész Végig szárazon tart a meccs alatt

A Kuikma PS 500 kiválóan szellőző, rugalmas mesh szövet felsőrésze nagyon kényelmes és hosszatartó frisseséget biztosít a lábnak.

Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb padelcipőt?

A padelcipő jelentősen hozzájárul sportsikereidhez, ezért kiválasztásakor érdemes néhány szempontot figyelembe venned. kényelem (lábhossz, méret, anyagok stb.); ütéscsillapítás (a megfelelő ütéscsillapítást biztosító különböző technológiák, például a Gel az Asics esetében);stabilitás (fűzők és a boka rögzítésére szolgáló speciális kialakítás stb.); tapadás (masszív talp); és a strapabírás.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 60% Etilén-vinil-acetát (EVA), 30% Gumi (BR), 10% Hőre lágyuló poliuretán Felsőrész 60% Poliuretán, 40% Polietilén-tereftalát (PET) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Formatervezési és mérnöki feladatokat ellátó kutatóközpontunk Spanyolországban található.Feladata a felhasználók igényeinek meghatározása és továbbítása a franciaországi székhelyű tervező központba.
A prototípusok tesztelése a játéknak megfelelően, a padelpályákon történik. Az ezt követő tartóssági teszteket tervezőközpontunk laboratóriumában végezzük.
A tesztek segítségével hagyhatjuk jóvá termékeinket és kötelezhetjük el magunkat a minőség terén

Jóváhagyta

Horacio Alvarez Clementi, volt világranglista 1. helyezett és jelenleg nemzetközi edző.

Képek

Férfi padelcipő - PS 500
Férfi padelcipő - PS 500
Férfi padelcipő - PS 500

Vélemények

Betöltés...