Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8

29 990 Ft

Az Asics Gel Dedicate 8 cipő tökéletes választás olyan kezdő játékosoknak, akik a legjobb tartást, kényelmet és stabilitást keresik.

Műbőr és mesh cipőfelsőrész.Vegyes külső talp és Trusstic technológia a nagy stabilitás érdekében. Gel ütéscsillapító rendszer és EVA habszivacs. Súly: 330 g 43-as méretben.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Stabilitás

A közbülső talp Trusstic technológiája nagy stabilitást biztosít.

Tapadás

Speciális mintázat, ami kiváló tapadást nyújt a padelpályán.

Ütéscsillapítás

Az EVA habszivacs a Gel rendszerrel kombinálva kiválóan elnyeli az ütéseket.

Légáteresztés

A mesh betétek kivezetik az izzadságot.

Leírás

Fenntartható fejlődés

A Head régóta törődik a bolygó sorsával, és tesz lépéseket a fenntartható fejlődésért. Ennek jegyében készült újrahasznosított poliészterből ez a cipő is. Ezen felül, a belső talpbetét festésmódja hozzájárul a vízfogyasztás körülbelül 33%-os, és a szén-dioxid-kibocsátás körülbelül 45%-os csökkentéséhez.

A talp mintázata : halszálkás

Ezt a talpmintázatot nevezik hullámos, cikcakkos vagy salakra való talpnak is. Jellegzetes vonalairól könnyen felismerhető. Ez a leggyakrabban használt talptípus rendszeres padelezők esetében, köszönhetően kiváló tapadásának és annak, hogy lehetővé teszi a hosszú csúszásokat a pálya végi játék során. Emellett rendkívül tartós, ideális műfüves és homokos pályán rendezett versenyekhez.

Közbülső talp: EVA habszivacs

Ez a cipő a tartós kényelem és a megfelelő tartás harmóniáját nyújtja. A közbülső talpba injektált EVA habszivacsnak köszönhetően dinamikus elrugaszkodást tesz lehetővé.

Gel technológia

A talp elülső és hátsó részénél elhelyezett gél csökkenti a talp bacsapódása során keletkező rázkódást ezáltal gördülékenységet biztosít.Másfelől az elülső részen elhelyezett gél csökkenti az előre irányuló mozgás közbeni ütődéseket.Ennek a technológiának a legfőbb előnyei : Kényelem, stabilitás és ütéscsillapítás.

Trusstic™

Kiegészítő tartás. Puha összetevő a láb közepe alatt (a talpbetéten keresztül), amely lehetővé teszi a forgás és a torzió szabályozását, amikor érintkezik a talajjal. Röviden, ez a technológia célja, hogy stabilizálja a lépést, és természetesebb és hatékonyabb futást biztosítson.

Forgáspont

Mivel a padel olyan sport, amelyben folyamatosan irányt kell változtatni, az Asics úgy döntött, hogy a cipőjébe beépít egy forgáspontot, amely elősegíti a láb forgását. Ez egy kör alakú elem, amely a lábfej elején található.

Mesh felsőrész Végig szárazon tart a meccs alatt

Az Assics Dedicate 8 kiválóan szellőző, rugalmas mesh szövet felsőrésze nagyon kényelmes és hosszatartó frisseséget biztosít a lábnak.

Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb padelcipőt?

A játékban nagyon fontos a cipő szerepe, nagyban befolyásolja a teljesítményt, ezért a megfelelő lábbeli kiválasztásához különböző szempontokat kell figyelembe venni: kényelem (lábhossz, méret, anyagok stb.); ütéscsillapítás (a megfelelő ütéscsillapítást biztosító különböző technológiák, például a Gel az Asics esetében);tartás (fűzők és a boka rögzítésére szolgáló speciális kialakítás stb.); tapadás (talp kialakítása) ; és a strapabírás.

Képek

Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8
Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8
Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8
Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8

Videók

Vélemények

Betöltés...