Műhely
Segítünk, hogy a terméked újra A régi legyen
Megnézem

MŰHELY SZOLGÁLTATÁSOK

Nálunk mindent megtalálsz ami a javításhoz kell. Legyen az egy egyszerű kerékcsere vagy egy bonyolúltabb futópad javítás. Hozd be hozzánk és mi újra életet varázsolunk elromlott sport eszközödbe.

Személyre szabás

Tedd egyedivé sportfelszerelésed áruházi műhelyeinkben. Hímeztesd a klubod nevét vagy készíts egyedi érméket egy sporteseményre. Lepd meg gyermeked a nevével ellátott focimezzel.

Kerékpár javítás és karbantartás

Legyen szó kerék centrírozásról, váltóbeállításról vagy egy nagy generálról, áruházi és központi szervízünk vállalja kerékpárod javítását jótállási időn kívül is. Fontos a rendszeres karbantartás, keresd technikus kollégáinkat bizalommal.

Fitneszgép javítás
Sátor karbantartás

Hagyományos, másodperces vagy felfújható sátrak törött alkatrészeinek cseréje. Bízd gyakorlott munkatársainkra, ha nem szeretnél bajlódni vele.

Roller és görkorcsolya szervíz

Rollereink nagy népszerűségnek örvendenek, természetesen vállaljuk ezen termékek javítását is. Biztos lehetsz abban, hogy hosszú távon fogod tudni használni őket és nem egy szezonra ruháztál be.

Tenisz, squash és tollasütő húrozás

Ha rendszeresen játszol érdemes megismerned a különböző húrok adta tulajdonságot, a feszesség megváltoztatásával járó előnyöket, hátrányokat. Az ütőkben lévő gyári húrozást érdemes minél előbb cserélni egy precízebben végrehajtott munkával.