Műhely
Segítünk, hogy a terméked újra A régi legyen
Megnézem

MŰHELY SZOLGÁLTATÁSOK

Nálunk mindent megtalálsz ami a javításhoz kell. Legyen az egy egyszerű kerékcsere vagy egy bonyolúltabb futópad javítás. Hozd be hozzánk és mi újra életet varázsolunk elromlott sport eszközödbe.

Sí és snowboard javítás

Áruházainkon keresztül lehetőséged van arra, hogy felkészítsd a szezonra a sílécedet és snowboardodat, legyen szó élezésről, waxolásról, kötésbeállításról. A részletekért kattints.

Korcsolya élezés

Nem vagy elégedett korcsolyád élével? Bízd ránk, vidd be bármelyik áruházunkba, és kollégáink segíteni fognak, hogy javítsanak a csúszás élményén

Tenisz, squash és tollasütő húrozás

Áruházainkban lehetőséged van, tenisz, squash, és tollasütő húrozására. Sőt, a választékunkban található húrok árai tartalmazzák a húrozás díját is! Olvass a húrozásról bővebben oldalunkon, vagy tekintsd meg húr választékunkat.

Pingpongasztal javítás

Pingpongasztalainkat úgy terveztük, hogy a főbb elemeit te is egyszerűen és gyorsan ki tudd cserélni otthon, ne kelljen szállítani. Találd meg a megfelelő alkatrsézt és javítsd meg otthon!

Kerékpár javítás és karbantartás

Legyen szó kerék centrírozásról, váltóbeállításról vagy egy nagy generálról, áruházi és központi szervízünk vállalja kerékpárod javítását jótállási időn kívül is. Fontos a rendszeres karbantartás, keresd technikus kollégáinkat bizalommal.

Roller és görkorcsolya szervíz

Rollereink nagy népszerűségnek örvendenek, természetesen vállaljuk ezen termékek javítását is. Biztos lehetsz abban, hogy hosszú távon fogod tudni használni őket és nem egy szezonra ruháztál be.

Fitneszgép javítás

Tartsd karban, vagy javvíttasd meg fitneszgépedet. Kollégáink kézséggel állnak rendelkezésre, ha elromlott, vagy valamit cseréltetni szeretnél.

Sátor karbantartás

Hagyományos, másodperces vagy felfújható sátrak törött alkatrészeinek cseréje. Bízd gyakorlott munkatársainkra, ha nem szeretnél bajlódni vele.

Személyre szabás

Tedd egyedivé sportfelszerelésed áruházi műhelyeinkben. Hímeztesd a klubod nevét vagy készíts egyedi érméket egy sporteseményre. Lepd meg gyermeked a nevével ellátott focimezzel.

SUP és kajak javítás

Akár szelepet, akár légkamrát kell cserélni, tudunk benne segíteni, hogy ne kelljen kidobni sportszeredet!

Ütőhúrozás

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb húrt, és bízd szakembereinkre ütődet! A húrok ára tartalmazza a húrozást is.