ASICS

Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8

24 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8832457

Az Asics Gel Dedicate 8 cipő tökéletes választás olyan kezdő játékosoknak, akik a legjobb tartást, kényelmet és stabilitást keresik.

Műbőr és mesh cipőfelsőrész.Vegyes külső talp és Trusstic technológia a nagy stabilitás érdekében. Gel ütéscsillapító rendszer és EVA habszivacs. Súly: 330 g 43-as méretben.

 • 40 Nem elérhető
 • 41,5 Nem elérhető
 • 42,5 Nem elérhető
 • 43,5 Nem elérhető
 • 44 Nem elérhető
 • 45 Nem elérhető
 • 46 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Stabilitás

  A közbülső talp Trusstic technológiája nagy stabilitást biztosít.

  Tapadás

  Speciális mintázat, ami kiváló tapadást nyújt a padelpályán.

  Ütéscsillapítás

  Az EVA habszivacs a Gel rendszerrel kombinálva kiválóan elnyeli az ütéseket.

  Légáteresztés

  A mesh betétek kivezetik az izzadságot.

  Leírás

  A talp mintázata : halszálkás

  Ezt a talpmintázatot nevezik hullámos, cikcakkos vagy salakra való talpnak is. Jellegzetes vonalairól könnyen felismerhető. Ez a leggyakrabban használt talptípus rendszeres padelezők esetében, köszönhetően kiváló tapadásának és annak, hogy lehetővé teszi a hosszú csúszásokat a pálya végi játék során. Emellett rendkívül tartós, ideális műfüves és homokos pályán rendezett versenyekhez.

  Közbülső talp: EVA habszivacs

  Ez a cipő a tartós kényelem és a megfelelő tartás harmóniáját nyújtja. A közbülső talpba injektált EVA habszivacsnak köszönhetően dinamikus elrugaszkodást tesz lehetővé.

  Gel technológia

  A talp elülső és hátsó részénél elhelyezett gél csökkenti a talp becsapódása során keletkező rázkódást ezáltal gördülékenységet biztosít. Másfelől az elülső részen elhelyezett gél csökkenti az előre irányuló mozgás közbeni ütődéseket.Ennek a technológiának a legfőbb előnyei : Kényelem, stabilitás és ütéscsillapítás.

  TRUSSTIC™

  Kiegészítő tartás. Puha összetevő a láb közepe alatt (a talpbetéten keresztül), amely lehetővé teszi a forgás és a torzió szabályozását, amikor érintkezik a talajjal. Röviden, ez a technológia célja, hogy stabilizálja a lépést, és természetesebb és hatékonyabb futást biztosítson.

  Forgáspont

  Mivel a padel olyan sport, amelyben folyamatosan irányt kell változtatni, az Asics úgy döntött, hogy a cipőjébe beépít egy forgáspontot, amely elősegíti a láb forgását. Ez egy kör alakú elem, amely a lábfej elején található.

  Mesh felsőrész Végig szárazon tart a meccs alatt

  Az Assics Dedicate 8 kiválóan szellőző, rugalmas mesh szövet felsőrésze nagyon kényelmes és hosszatartó frisseséget biztosít a lábnak.

  Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb padelcipőt?

  A játékban nagyon fontos a cipő szerepe, nagyban befolyásolja a teljesítményt, ezért a megfelelő lábbeli kiválasztásához különböző szempontokat kell figyelembe venni: kényelem (lábhossz, méret, anyagok stb.); ütéscsillapítás (a megfelelő ütéscsillapítást biztosító különböző technológiák, például a Gel az Asics esetében);tartás (fűzők és a boka rögzítésére szolgáló speciális kialakítás stb.); tapadás (talp kialakítása) ; és a strapabírás.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  1 kg

  Képek

  Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8
  Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8
  Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8
  Férfi padelcipő - Asics Gel Dedicate 8

  Vélemények