ASICS

Férfi padelcipő - Asics Gel game 9

34 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8891061

Az Asics Gel Game 9 cipő új változata kiváló egyensúlyt kínál padel játékosoknak a dinamizmus, a sebesség és a kényelem között. Súly: 311g (39-es méretben)

Kétféle ütéscsillapítással (EVA és GEL) és rugalmas felsőrésszel (Flex Grooves) rendelkezik. Pivot Point-tal (fordulás) és Twistruss™ stabilizáló lemezzel ellátott, halszálkás talppal rendelkezik.

Szín: fekete / Zöld

 • 40 Nem elérhető
 • 41,5 Nem elérhető
 • 42,5 Nem elérhető
 • 43,5 Nem elérhető
 • 44 Nem elérhető
 • 45 Nem elérhető
 • 46 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Dinamizmus

  Gyors, biztonságos mozgás a Twistruss technológiának köszönhetően.

  Rugalmasság

  A felsőrészben az "Flex-grooves"- és a talpban az "X-Grooves" -nak köszönhetően.

  Tapadás

  Maximális tapadás a speciális padeltalp-koncepciónak köszönhetően.

  Ütéscsillapítás

  Rendkívüli kényelem és ütéscsillapítás a Gel és az Eva technológiák által.

  Leírás

  Twistruss technológia

  A Twistruss technológia gyors irányváltásokat tesz lehetővé a játékos pályamozgásának lassítása nélkül. Az innovatív Trusstic szerkezet optimalizálja a talp torzióját a cipő kis súlyának megőrzése mellett. Ez a technológia optimalizálka a cipő talpának hajlását és csavarodását, minimalizálva az energiaveszteséget.Ellenáll a torziós hatásoknak, és a gyorsabb oldalirányú mozgás érdekében visszaadja az energiát.

  Flex Groove technológia

  A külső talp technológiája növeli az elülső rész hajlékonyságát, valamint nagyobb stabilitást és tapadást biztosít a lépések során.

  Gel technológia

  A talp elülső és hátsó részénél elhelyezett gél csökkenti a talp becsapódása során keletkező rázkódást ezáltal gördülékenységet biztosít. Másfelől az elülső részen elhelyezett gél csökkenti az előre irányuló mozgás közbeni ütődéseket.Ennek a technológiának a legfőbb előnyei : Kényelem, stabilitás és ütéscsillapítás.

  A talp mintázata : halszálkás

  Ezt a talpmintázatot nevezik hullámos, cikcakkos vagy salakra való talpnak is. Jellegzetes vonalairól könnyen felismerhető. Ez a leggyakrabban használt talptípus rendszeres padelezők esetében, köszönhetően kiváló tapadásának és annak, hogy lehetővé teszi a hosszú csúszásokat a pálya végi játék során. Emellett rendkívül tartós, ideális salakos pályán rendezett versenyekhez.

  Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb padelcipőt?

  A játékban nagyon fontos a cipő szerepe, nagyban befolyásolja a teljesítményt, ezért a megfelelő lábbeli kiválasztásához különböző szempontokat kell figyelembe venni: kényelem (lábhossz, méret, anyagok stb.); tapadás (a megfelelő tapadást biztosító különböző technológiák, például a Gel az Asics esetében);stabilitás (fűzők és a boka rögzítésére szolgáló speciális kialakítás stb.); tapadás (talp kialakítása); és a tartósság.

  Jótállás (év)

  2

  Vélemények