Jóga, pilates, és tornaszőnyeg

Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
Utolsó darabok
12 990 Ft -23%
9 990 Ft
*2022. 11. 07.-től, a készlet erejéig
Legjobb ár-érték arány
1 990 Ft
Egységár 19 900 Ft/L
Ecodesign
11 990 Ft -16%
9 990 Ft
*2022. 03. 19.-től, a készlet erejéig
Utolsó darabok
3 990 Ft -12%
3 490 Ft
*2022. 05. 31.-től, a készlet erejéig
4.3/5 értékelés 1314 áruházban és online leadott véleményből

FITNESZSZŐNYEG OTTHONI ÉS EDZŐTERMI SPORTOLÁSHOZ

Az otthoni edzés elengedhetetlen tartozéka egy jó minőségű matrac, melyen gyakorlatok tucatjait lehet kivitelezni, igen kis helyen is. Rendkívül praktikus hiszen amint végeztünk az edzéssel az edző matracot könnyen összecsavar hajuk vagy összehajthatjuk és utána igen csekély helyet foglal a lakásban. A Decathlon kínálatában több sporthoz kifejlesztett matracot is kínálunk így ha jóga, pilates vagy sima fitnesz szőnyegre van szükséged, itt biztosan megtalálod a neked legmegfelelőbb modellt.

PILATES SZŐNYEG

Pilates matracaink vastag szivacsból készülnek, így biztosítják a kényelmet az edzések során. Több méretben és vastagságban elérhető és divatos, nyugodt színvilága biztosítja a teljes ellazulást és koncentrációt a gyakorlatok kivitelezése közben. Ezek a szivacsok alkalasak otthoni torna gyakorlatok kivitelezéséhez is.

TORNAMATRAC

Tornaszőnyegek vékony polifoam anyagának köszönhetően rendkívül kis helyet foglalnak, és alkalmasak erősítő, feszesítő és nyújtó gyakorlatok kivitelezéséhez.

HOGYAN VÁLASSZAM KI A MEGFELELŐ VASTAGSÁGÚ ÉS HOSSZÚ MATRACOT?

Minél rendszeresebben edzel, annál kényelmesebb szőnyegre van szükséged. Vastagság : Ha lágy gyakorlatokat végzel (pl pilatesz), mezítláb, a talajon:Puha, legalább 10 mm vastag szőnyeget válassz! Ha elsősorban dinamikus, izomerősítő gyakorlatokat végzet, a 7 mm-es vastagság is megfelelő. A szőnyeg legalább olyan hosszú legyen, mint amilyen magas vagy.

MILYEN GYAKORLATOK VÉGEZHETŐEK A SZŐNYEGEN?

Nem tudod milyen gyakorlattal kezdd, vagy hogy milyen a helyes testtartás? Nézd meg a leírást! Fejlesztő csapatunk és edzőink személyi edzési szolgáltatást nyújtanak, hogy segítsék a fejlődésed. Több mint tíz ingyenes, a polifoamon végezhető gyakorlatot tölthetsz le az útmutató segítségével.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás