DOMYOS

Pilates szőnyeg, 8 mm - 500-as

8 990 Ft
Ref. : 8573749

Ez a 8 mm vastag szőnyeg megfelelő kényelmet biztosít a cipő nélkül végzett gyakorlatok során. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Különösen csúszásmentes külső bevonatát a kosárlabdáknál használt technológiai ihlette. Így még erős izzadás alkalmával sem csúszol meg! Nagyszerű adottságaival a szőnyeg tökéletes kényelmet nyújt.

Szín: Zöldes szürke

Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Kényelem

  Kényelmes a vastagságának (8 mm) és a méreteinek köszönhetően (170 cm x 62 cm).

  Tartós használat

  A szőnyeg cipővel is használható a felületén lévő védőfóliának köszönhetően.

  Tapadás

  Ami a tapadást illeti, a kosárlabdáknál használt technológiát "vettük kölcsön".

  Leírás

  Milyen méretekkel rendelkezik a szőnyeg?


  Hosszúság: 170 cm.
  Szélesség: 62 cm.
  Vastagság: 8 mm.
  Súlya: 0,6 kg.

  Intenzív edzésekre kifejlesztett szőnyeg

  Szereted a maximumot kihozni magadból edzéseid során? Akkor ez a szőnyeg Neked való! Tapadása még erős izzadás mellett is hatékony marad. 8 mm-es vastagsága kellő kényelmet nyújt bármely testhelyzetben. Cipővel és cipő nélkül végzett gyakorlatokhoz egyaránt tökéletes választás.

  Kiváló tapadású szőnyeg

  A kosárlabdák látszólag könnyedén illeszkednek a sportolók kezébe, innen jött az ötlet, hogy ezt a kivételes fogást biztosító technológiát használjuk fel a szőnyegeinknél is. Még erős izzadás mellett is könnyedén elvégezheted a kitűzött edzéstervet. És mindezt akár cipőben!

  A szőnyeg tisztán tartása

  Csúszik a matrac? Ne felejtsd el a szőnyeget szárazra törölni minden edzés után. Csak száradás után tekerd fel. Rendszeresen tisztítsd meg szappanos vízzel. Szabad levegőn szárítsd meg, de közvetlen nap ne érje! Nem tudod hol tárolni? Felakaszthatod a 2 fűzőlyuk segítségével.

  Súly

  0.7 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Hab 100% Habosított polietilén Víztasak 80% Poliuretán, 20% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Száraz, tiszta helyen, melegtől távol (radiátor, fűtött padló, napfényes ablaküveg, lakkozott vagy fényezett felületek, stb.) tárolandó.

  Tesztek

  A termék szigorú teszteken esett át, hogy garantáljuk a kívánt minőséget. Fontosnak tartjuk kiemelni azt is, hogy garantáltan káros anyagoktól mentes termékről van szó.

  Jóváhagyta

  Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, javítjuk a vásárlói visszajelzések alapján. Ezen törekvésünket testesíti meg ez a szőnyeg is, mivel számos változtatást eszközöltünk rajta a korábbi modellhez képest. Reméljük, hogy az új verzió elnyeri tetszéseteket! Minden építő jellegű visszajelzésért köszönettel fogadunk.

  Karbantartási tanácsok

  Tisztítsd nedves ruhával!.

  Vélemények