A Decathlonról

Társadalmi szerepvállalás


SPORT ÖRÖME ÉS JÓTÉKONY HATÁSA MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ,


azok számára is, akik fizikai, mentális, vagy anyagi nehézségekkel küzdenek. A Decathlon tevékenységének középpontjában a sport áll, ezzel kapcsolatban rendelkezünk szaktudással és ezáltal szeretnénk segíteni.Láthatatlan fitneszVelünk kapcsolatban álló kiemelt partnereink, melyekkel közös törekvésünk, hogy a sportot mindenki számára elérhetővé tegyük:

Mályvavirág Alapítvány

Tagjai azon dolgoznak, hogy minél több nő váljon tudatossá a méhnyakrák megelőzésben, ill. segítsék a betegségből gyógyulók lehetőség szerint teljes lelki és fizikai felépülését.
malyvavirag.hu

Down Alapítvány


Céljuk a középsúlyos értelmi fogyatékos és halmozottan sérült gyermekek, fiatalok és felnőttek fejlesztése, önálló életvitelének segítése, valamint családjaik támogatása.
downalapitvany.hu

Őrzők Alapítvány

1990 óta segítik elhivatottan a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását.
orzokalapitvany.orgBudapest Bike Maffia Egyesület

Közel 20 projektjuk révén innovatív és progresszív segítő modelleket hoznak létre. Több száz fős önkéntes bázisukkal hatékonyan segítik a rászoruló emberek és intézmények életkörülményeit.
http://bbm.hu/Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete (LÁSS)

Az egyesület látássérült és látó tagjai közös célért dolgoznak: ez annak a társadalmi köztudatba emelése, hogy a látássérült társaink aktívan és egyre változatosabb módon tudnak és kívánnak sportolni. Az egyesület kínálatában számos sportprogram akad, ezek között több a látó emberekkel közösen végzett sportolással elérhető.
http://lassegyesulet.hu/Humanitáriánus katasztrófa esetén
6 szervezet központjának beszerzési áron kínáljuk termékeinket.
Szívünknek kedves, saját kezdeményezésű megmozdulásaink:Sportból a legtöbbet” tornateremfelújítási pályázat

Részletek »