OXELO

Roller - MID 7

Csökkentett ár
23 990 Ft
Eredeti ár: 25 990 Ft
Ref. : 8817652

Tervezőcsapatunk tizenévesek (1,25 m - 1,75 m testmagaság) számára, rövid távú (2 km) városi közlekedéshez és rövidebb távok megtételéhez tervezte a rollert.

Haladj két keréken kétszer gyorsabban és messzebbre, mint gyalog! Könnyű és kompakt roller nagy kerekekkel. Ideális modell rövidebb távok megtételére és városi közlekedésre 9-14 éveseknek.

Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  A gördülés élménye

  2 db nagy, 175 mm-es PU kerék. ABEC 5 csapágyak. Taposófék hátul.

  Univerzális méretek

  Állítható magasságú kormány 125 és 175 cm közötti testmagassághoz.

  Kiváló fékezhetőség

  A hátsó sárvédővel fékezhető.

  Leírás

  Milyen biztonsági előírásokat kell betartani a Mid 7 használatánál?

  Ahogy gördeszkázásnál, ajánlott a védőfelszerelés viselése (sisak, térdvédő, könyökvédő) hogy teljes biztonságban használhassuk a rollert.Ajánlott minden használat előtt és után ellenőrizni a roller állapotát, hogy meggyőződjünk róla, hogy nincsenek rajta a normálistól eltérő hibák, repedések vagy éles szélek. Közismert, hogy kerekek és a csapágyak a használat során elkopnak. Rendszeresen ellenőrizd és cseréld azokat, ha szükséges.

  Hogyan kell a rollert karbantartani?

  A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek. Rendszeresen ellenőrizd és cseréld azokat, ha szükséges. A cserélhető alkatrészek meghosszabbíthatják a roller élettartamát, a Decathlon műhelyében rendelhetsz új alkatrészt rolleredhez. Az Oxelo Youtube-csatornáján további hasznos karbantartási tanácsokat találhatsz.

  Mire használható a Mid 7 roller?

  Ajánlott bárkinek 125-175 cm testmagasság között. Azaz mindenkinek!Ez a Mid 7 roller titka:magassága állítható, jól felszerelt, alakítható roller.Kisebb városi utak, családi kirándulás... ez a Decathlon roller bárhová elvisz legalább háromszor gyorsabban, mint gyalog.

  Lehet ezt a rollert városban használni?

  Igen! Ez az Oxelo roller összecsukható (összecsukott mérete:90 cm) és magassága könnyen állítható.Vállpántjával könnyen cipelhető, ha szükséges.Nagy kerekei (175 mm) lehetővé teszik a kisebb akadályokon való átsiklást, emellett sárvédője megvéd a felverődő szennyeződésektől esős időben.

  Milyen utakat tervezhetünk a Mid 7-tel?

  A Mid 7 rollert maximum 2 kilométeres távolságokra tervezték. Hosszabb utakhoz érdemes jobban felszerelt rollert választani, például nagyobb kerekű változatot.A roller maximum 100 kg-ig használható.

  Eső esetén a nadrág fogja fel a vizet?

  Egyáltalán nem, eső esetén a hátsó sárvédő megvéd a felcsapódásoktól.

  Hogyan teszteljük termékeinket?

  Minden rollert laboratóriumban tesztelünk. A rollereket a használatukra vonatkozó európai normáknak megfelelően és kopástesztek alapján hagyjuk jóvá (például az összecsukó rendszer tesztelésekor egy gép 10 000 alkalommal csukja össze a rollert). A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

  Jótállás

  2 év, kivéve az elhasználódó alkatrészekre (kerekek, csapágyak, fékek, markolat és fogantyú).

  Súly

  5.1 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fém szerkezet 100% Acél Nyél 100% Szintetikus gumi

  Tárolási tanácsok

  Nedvességtől és naptól védett helyen tárolandó!

  Használatra vonatkozó korlátozások

  Trükkökhöz és ugrásra nem alkalmas. Max. 100 kg.

  Tesztek

  A roller megfelel az EN14619 sport rollerekre vonatkozó európai szabvány követelményeinek.

  Vélemények