Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
4.5/5 értékelés 118 áruházban és online leadott véleményből

VADKAMERA ÉS WALKIE-TALKIE, ELEKTRONIKAI KIEGÉSZÍTŐK

VADKAMERA ÉS WALKIE-TALKIE: A VADÁSZAT KÖTELEZŐ KIEGÉSZÍTŐI

Egy minőségi vadkamera ma már kihagyhatatlan a vadász eszköztárából. Segítségével fantasztikus képeket készíthetsz a vadászterületen előforduló állatok tevékenységéről és arról hogy milyen vad és mikor látogatja az adott területet. Nincs más dolgod, mint kihelyezni a vadkamerát a vad által sűrűn járt helyszínekre és hamarosan megismerkedhetsz az állatok szokásaival és életvitelével. Szintén remek kiegészítő a vadászatban a walkie-talkie, amely a telekommunikációs hálózatok segítsége nélkül is biztosítja a kommunikációt. A Decathlon áruházakban a vadkamerák, walkie-talkiek és a vadászathoz szükséges egyéb kiegészítők széles választékát találhatod meg - hogy a vadászat minél sikeresebb legyen.

ÉJJELLÁTÓ VADKAMERA, MOZGÁSÉRZÉKELŐS VADKAMERA ÉS SKYPOINT VADKAMERA A DECATHLONNÁL

Ahogyan a legtöbb elektronikus eszköznél, a vadkamerák esetén is nagy különbségek lehetnek tudás és árazás terén is. Ismerd meg a vadkamerák legfontosabb tulajdonságait!

A vadkamera által készített fotók és videók felbontása

Gyakori tévhit, hogy a vadkamera által készített fotók és videók minőségét kizárólag a felbontás határozza meg. Bár a megfelelő felbontás fontos, de a kamera által készített képek és videók minőségét az objektív minősége is nagyban befolyásolja. A túl nagy felbontás hátulütője pedig, hogy az elkészült anyag nagyobb helyet foglal majd el a memóriakártyán.

Érzékelési távolság

A mozgásérzékelős vadkamerák fontos tulajdonsága az érzékelési távolság. Ez azt a maximális távolságot jelenti, ahol a vad még aktiválni képes a mozgásérzékelőt. Míg a kezdő modelleknél ez a távolság nagyságrendileg 10 méter, a professzionálisabb eszközök ennek akár 3-4 szeresét is képesek teljesíteni. Az érzékelési távolság esetén érdemes figyelembe venni, hogy a vadkamera infravörös vakuja milyen hatótávolságú - ugyanis nem minden esetben egyezik meg a két érték.

Az éjjellátó vadkamera infravörös vakuja

A LED-es infravörös vaku láthatatlan az állatok számára. Segítségével éjszaka is nagyszerű fotók készülhetnek, anélkül, hogy a vad megijedne.

Internetes vadkamerák

Ma már számos vadkamera kínál valamilyen fájlküldési lehetőséget okostelefonra. Bizonyos modellek előre aktivált SIM-kártyával rendelkeznek, a képeket, videókat pedig gyakran e-mailben továbbítják. Elérhetőek az úgynevezett Skypoint vadkamerák is, amelyek a Skypoint alkalmazáson keresztül továbbítják a felvételeket. A Skypoint alkalmazás használata havi 100 képig ingyenes.

Kijelző

A vadkamerán elhelyezett kijelző több szempontból is előnyös:
  • Könnyebben tudod megadni a beállításokat;
  • Segít a kamera pozicionálásában;
  • Azonnal megnézheted az elkészült képeket;

WALKIE-TALKIE

A walkie-talkie segítségével könnyedén kommunikálhatsz a telekommunikációs hálózatok használata nélkül. A vadászathoz tervezett walkie-talkiek esetén fontos, hogy:
  • A hatótáv megfelelően nagy legyen;
  • Az eszköz minőségi, tartós anyagokból készüljön, amely ellenáll a komolyabb igénybevételnek;
  • Legalább cseppálló legyen a walkie-talkie;
  • Előny a teljes vízállóság és az esőben történő zavartalan használat lehetősége;

VÁSÁRLÁS

A Decathlon vadkamera és walkie-talkie kínálatában biztosan megtalálod a számodra megfelelő modellt. Ha kérdésed van a vadászathoz szükséges eszközökkel kapcsolatban, látogass el a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházba, ahol munkatársaink szívesen segítenek neked. Ha pedig úgy kényelmesebb, a kiválasztott termékeket webáruházunkból, online is megrendelheted.

Ajándékozd a sport örömét!