SCICON SPORTS

Scicon Sports Aerocomfort 3.0 Tsa Országúti Kerékpár Utazótáska

337 890 Ft

Aerocomfort 3. 0 egy puha héjú, könnyen összecsukható kerékpártáska belső kerékpárállvánnyal, amely a lehető legegyszerűbbé teszi a kerékpárosok utazását.

Szín:

Fekete

Méret:

305 L
Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja Sciconsports.com

Termékleírás

Az Aerocomfort 3.0 egy puha héjú kerékpártáska, amely könnyen összecsukható, és belső kerékpárállvánnyal rendelkezik, amely a lehető legkönnyebbé teszi a kerékpárosok utazását.
A zseniális megoldás, ami a különbséget jelenti, a belső kerékpárállvány kombinációja, amely rögzíti a kerékpárt a helyén, valamint a külső héj szabadalmaztatott és szabadalmaztatott formája, amely lehetővé teszi, hogy a kormány és a nyeregcső a helyén maradjon.
A kerékpár szétszerelése minimális, és nincs szükség szerszámokra. Mindössze a kerékpár kerekeit kell eltávolítania. A jó kerékpáros illeszkedést kiegészítve nem kell eltávolítania a kormányt vagy a nyeregcsövet, és a kerékpár beállításai érintetlenül maradnak.
A körkörös védelem és a belső védőpárnák és biztonsági övek okos rendszere gondoskodik arról, hogy kerékpárja egyben érkezzen meg rendeltetési helyére.
A többtengelyes rendszer lehetővé teszi a szabványos gyorskioldóval és 12 mm-es dugattyútengelyes nyergekkel ellátott kerékpárok rögzítését. A táska négy Thru-Axle to Quick Release adaptert is tartalmaz.

JELLEMZŐK

Súly: 10,5 kg
Külső méretek: 115x95x28 cm
Tárcsafék készen áll
Felnifék készen áll
Csak országúti kerékpárok
Légi utazásra tervezve
Belső tartószerkezet
Nem szükséges a kormány, a nyereg és a nyeregcső eltávolítása
Nagy sűrűségű, szőtt nejlonból készült
Twin Wheel System™: nyolc csendes kerék, 360 fokos fordulaton
Travel Sentry Approved (TSA) lakattal felszerelve

Leírás

Állapot

Új

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Állapot

Új