PROFORM

Pro-Form 225 CSE Elliptikus Trainer

129 900 Ft

Könnyű és kényelmes kialakítás, 36 cm-es lépés hossz, 6 kg lendkerékkel párosítva a rendkívül egyenletes teljesítmény érdekében.

Szín:

Fekete / Szürke

Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Sport8 Hungary

Termékleírás

PRO-FORM 225 CSE ELLIPTIKUS TRÉNER

Könnyű és kényelmes kialakítás, 36 cm-es lépés hossz, 6 kg lendkerékkel párosítva a rendkívül egyenletes teljesítmény érdekében. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával, az iFit Live -val, 12 edzésprogrammal és 7 kg-os lendkerékkel rendelkező, 115 kg teherbírású Pro-Form elliptika.

iFit® Bluetooth® Smart

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!
Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.
Beépített tablet tartó

Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben.A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet. (A képeken látható táblagép nem tartozék!).

Lendkerék súly
6 kg lendkerék minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

Soft Touch felső mozgó karok
Az új Soft Touch kialkítású karok segítségével az edzés egyszerűvé válik, a teljes test mozgásához igazítva. Az ellenállás és a Soft Toch mozgás minden lépésnél a kar, a váll, a hát megfelelő edzését biztosítja.

36 cm-es lépéshosszú hátsó meghajtás
A 36 cm-es lépéshossz az izomcsoportok teljes átmozgását biztosítják. A hátsó meghajtást maximális haladási hosszt és extra sima gördülékenységet biztosít.

Ellenállási fokozatok száma: 12
Közvetlenül a konzolról állítható a pedálok ellenállása elektronikusan. A Digital SMR™ (Silent Magnetic Resistance) rendszern 12%-kal jobb ellenállás állítással rendelkezik a megfelelő kihívás fenntartása érdekében.

Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

Programok száma:
12 edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az ellenállás mértéke automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors a Quick Onboard workout gombok segítségével.

Maximális terhelhetőség: 115 kg
Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Minőség és stabilitás
A SMR™csúcsminőségű csapágyazás és a mágneses ellenállás biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Méretes pedáltalpak
A kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében a pedálok nagy méretűek, és csúszásmentesek.

Konzol jellemzői
Nagy felbontású, LCD kijelző, melyen megjelennek az edzési paraméterek: a pedálozás sebessége, annak üteme, a pedálok ellenállása, a mért pulzus, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma, az eltelt edzésidő.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőjét. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Leírás

 • Testfelület Egész test
 • Programok száma 12 program
 • Ellenállás típusa Mágneses ellenállás
 • Lendkerék súlya 6 KG
 • Ellenállási szintek 12
 • FELHASZNÁLÓ SÚLYA Súly < 115 KG
 • Könnyű mozgatás Kis kerekekkel
 • Lépéshossz 36 cm
 • SZÉLESSÉG (cm-ben) 64 cm
 • Gyakoriság Rendszeres
 • Pulzus Pulzus nélkül
 • KAPCSOLAT Kompatibilis a tablettel
 • MAGASSÁG (cm) 159 cm
 • HOSSZÚSÁG (cm) 127 cm
 • Tudásszint Bármilyen szint
 • Intenzitás Magas intenzitás
 • Állapot Új
 • Összecsukható Nem összehajtható

Összetétel és minőségmegőrzés

Használatra vonatkozó korlátozások

115 kg felett nem használható!

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Testfelület

Egész test

Programok száma

12 program

Ellenállás típusa

Mágneses ellenállás

Lendkerék súlya

6 KG

Ellenállási szintek

12

FELHASZNÁLÓ SÚLYA

Súly < 115 KG

Könnyű mozgatás

Kis kerekekkel

Lépéshossz

36 cm

SZÉLESSÉG (cm-ben)

64 cm

Gyakoriság

Rendszeres

Pulzus

Pulzus nélkül

KAPCSOLAT

Kompatibilis a tablettel

MAGASSÁG (cm)

159 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

127 cm

Tudásszint

Bármilyen szint

Intenzitás

Magas intenzitás

Állapot

Új

Összecsukható

Nem összehajtható