Ecodesign
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban

Hátizsák, 35 l - Urban

15 990 Ft

8580073

Tervezőcsapatunk a 35 literes Urban hátizsákot hétköznapi felhasználáshoz és a sportfelszerelés szállításához tervezte. Mérete miatt tökéletes társad lesz!

Praktikus hátizsákot keresel? Az Urban hátizsákot extra zsebekkel terveztük a sportfelszerelésed és a hétköznapi tárgyaid számára, mint pl. a laptop.

Szín:

Szürkéskék / Fekete

Méret:

Méretválasztó
35 LITER
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Előnyök

Tárhely

Állítható űrtartalom: 20-35 l. Kézipoggyász méretű. Méret: 52x29x15 cm.

Több rekeszes tárolás

9 zseb, ebből 5 központi zseb és 4 kiegészítő zseb.

Tartós használat

A súlynak és a kopásnak ellenálló anyag. Jerk teszttel ellenőrzött termék.

Kényelem

A hátrész és a pántok párnázottak a nagyobb kényelem érdekében.

Univerzális méretek

Testalkatnak megfelelően állítható vállpántok.

Vízlepergetés

Vízlepergető összetevője védi a felszerelést az időjárás viszontagságaitól.

Eco design

Tartósság - Megerősített és tesztelt termék a hosszú élettartamért

Leírás

Kialakítás

Tervezőcsapatunk az Urban hátizsák kialakításakor a városi vásárlók problémáira kívánt megoldást találni (tömegközlekedés, kerékpározás, stb.) A táska praktikus kialakítású a számos zsebnek köszönhetően, melyből ideális a személyes tárgyak tárolására. Divatos, kényelmes és igazodik a testalkathoz.

Az Urban 35 l sporttáska zsebei

9 zsebének köszönhetően külön tárolhatod a sportfelszerelést, a cipődet és a munkához szükséges eszközeidet. Az alsó zsebbe belefér egy akár 46-os méretű pár cipő vagy egy 7-es méretű kosárlabda, esetleg egy kerékpáros bukósisak. A hátsó zsebbe belefér egy 16"-os laptop.

Praktikus táska

A termék kialakításakor arra törekedtünk, hogy hatékonyan elrejtsük a zsebeket, nagyobb védelmet nyújtva ezáltal személyes holmijaidnak, különösen a tömegközlekedési eszközökön.

Kézipoggyász

Ez a poggyász megfelel a légi közlekedési szabványoknak (IATA), és kézipoggyászként használható repülőgépes utazás közben. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

Laboratóriumi tesztek

Ezt a táskát számos tesztnek vetettük alá: vízlepergetés, használatból eredő kopásnak való ellenállás és színmegtartás. A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton.Ezt a terméket terepen is teszteljük egy hosszabb ideig tartó gyakorlat során.

Urban termékcsalád

Mivel nem mindannyian autóval érkezünk a sportpályára, egyetlen táskában kell cipeljük a sportfelszerelésünket és a hétköznapi holmijainkat. Csapatunk ezért megtervezte az Urban termékcsaládot, amely ideális a tömegközlekedéshez rövid és hosszú távokon egyaránt. A kollekcióban különféle módon hordható táskákat találsz, amelyek alkalmazkodnak a sportolók és az utazók igényeihez alkalmankénti utazáshoz vagy mindennapos használathoz.

Méret és tömeg

Méret: 52x29x15 cm
A táska tömege 850 g.
A hátsó zseb mérete 39x30 cm, ideális egy laptop számára.

Ellenállósági koncepció

A Decathlonnál tartós termékeket tervezünk. Ezért ezt a táskát -akárcsak az alkotórészeit- komoly "tortúrának" vetettük alá, hogy garantáljuk hosszú élettartamát. A vizsgálat során tartósság alapján osztályozzuk táskáinkat.

Eco koncepció - Megerősített és tesztelt termék a hosszú élettartamért

Az első dolog, amit bárki megtehet környezeti hatásának csökkentése érdekében, az az, hogy megváltoztatja fogyasztási szokásait. Ha sokáig használod ugyanazt a terméket, vagyis nem cseréled le hamar, megjavítod, ritkábban kell újat venned. Éppen ezért, mérnökeink ellenállónak tervezték ezt a táskát, hogy sokáig használhasd. A szigorú ellenőrzések során tudományos módszert alkalmaznak a termék elméleti élettartamának mérésére és lehetséges gyenge pontjainak előrejelzésére.Célkitűzésünk : megnövelni termékeink élettartamát.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 60% Polietilén-tereftalát (PET), 40% Poliuretán Bélés 60% Polietilén-tereftalát (PET), 40% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Nedvességtől védve tárolandó.

Tesztek

A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

Mi a Kipsta tanúsító egysége? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban
Hátizsák, 35 l - Urban

Videók

Vélemények

Betöltés...