Országúti kerékpár - Triban és Van Rysel

36 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

 

Melyik a megfelelő választás, egy országúti kerékpár, verseny kerékpár, fitnesz kerékpár vagy egy gravel kerékpár?

 

Mint ahogyan a legtöbb sportszert ezt is a felhasználási cél szerint döntsd el.
Az országúti kerékpármás néven, néha tévesen verseny kerékpár, általában lefelé hajló kormányával, könnyű vázával és vékony abroncsaival különbözik a rokonaitól. Ha csak aszfalton bringázol és hosszabb távokat is szeretsz tekerni, ezt válaszd. A kis gördülési ellenállás és az áttétel miatt ezzel tudsz a legnagyobb sebességgel haladni. Aluvázas Triban kerékpárjaink a hobbi felhasználóknak épült, mérsékelten dőlünk előre és sárvédő vagy akár csomagtartó is rögzíthető rá, ha bikepacking túrára mennél. Választhatsz tárcsafékes országúti kerékpárt, mechanikus vagy hibrid rendszerrel.

Ha a hajlított kormány (koskormány) még idegen neked, nem szeretnél túlságosan előre dőlni, válassz fitnesz kerékpárt, ami gyakorlatilag egy módosított országúti bicikli. Ezen hagyományos egyenes kormányt és megszokott kezelőszerveket fogod találni, nem a speciális országúti fék- váltókart. Minden előnyét ugyanúgy megkapod, mint az országútin, de még kényelmesebben ülsz rajta, akár egy trekking kerékpáron.

VERSENYEZNÉL? Akkor válaszd a Van Rysel modellek egyikét. Alumínium vagy karbon vázaink mind megfelelnek a UCI (Nemzetközi Kerékpáros Szövetség) szabványainak, érdemesebb tehát ezen modelleket a verseny jelzővel illetni. Karbon verseny kerékpárt akkor válassz, ha szeretnéd kitolni a határaidat és komoly terveid vannak versenyzést illetően. Az iparág mai tudása szerint ezek a legkönnyebb és legmerevebb vázak, így a leghatékonyabb az erőátvitel is. Ha már technika, természetesen elektromos váltó rendszerrel ellátott verseny biciklikből is választhatsz. Abban, hogy minden kerékpáros igényeit kielégítik ezek a modellek azért lehetsz biztos, mert tervező csapatunk nem máshol, mint a kerékpáros éra mennyországában, Flandriában teszteli őket és ilyen verseny kerékpárokat hajt a AG2R La Mondiale U19 utánpótlás csapata.

TEREPEN ÉRZED JÓL MAGAD? Válassz gravel kerékpárt vagy cyclocross kerékpárt. A DNS-ében benne van az országúti, mégis harap és mozgékony földes, kavicsos, saras terepen. Ballonosabb külső gumik, szélesebb kormány, tárcsafék és erősebb első villa jellemzi. Az egyre divatosabb egy lánctányéros rendszerű, aluvázra épített gravel biciklit is hajthatsz a Triban kínálatából. Ha pedig igazán szereted a sarat és megmérettetnéd erődet másokkal is, Van Rysel karbon cyclocross kerékpárral nevezz be a futamra. .