Trambulin, ugróasztal

13 Termék Termék

rendezés


Trambulin


A Decathlon Domyos márkájú trambulinjai egyaránt készülnek gyermekeknek szabaidős felhasználásra és felnőtteknek cardio edzéshez. Bármilyeket is választjátok, a sportolás pozitív hatásai garantáltak. Ugróasztalaink megtalálhatóak több méretben így a mini, beltéri gyermek ugróasztaloktól, egészen a nagy kerti gumiasztalokig válogathatsz. A szabadidő ezen eltöltése egyre nagyobb teret hódít a kertekben, hiszen amellett, hogy az ugrálás remek élmény, sportteljesítmény is van mögötte. A gyerkőc testi-, lelki fejlődésének egyaránt jó tesz, hiszen különböző mozdulatokat sajátít el, melyeken keresztül nő az önbizalma, hiszen képes lesz olyan dolgokra, amelykre előtte nem, illetve fejben is megdolgoztatja, hiszen nagyon összetett mozdulatokat is be tud rajta gyakorolni, amelyekhez erőteljes koncentrációra van szüksége. Eme mozgásformának nagy előnye, hogy hasonlóan az úszáshoz, az izületek kevésbé vannak terhelve, mint szilárd talajon űzött sportok esetében.

Hogyan válasszunk?

Fontos, hogy tudjuk milyen célra vásárolunk gumiasztalt és az, hogy mekkora tér áll rendelkezésünkre. Ügyelj arra, hogy a sportszer minimum egy méteres körzetében ne legyen semmi, hogy a lehető legnagyobb mértékben el tudjuk kerülni a sérüléseket. Gyerekét ne hagyja egyedül ugrálás közben! Az ugrófelületen egyszerre csak egy személy tartózkodjon! Ellenőrizze, hogy hány éves kortól ajánlott használni az adott ugrálót!

Baba és gyermek ugrálóasztal

Kínálatunkban megtalálható a babáknak és kisgyerekeknek készült 100-as ugrálónk, amellyel akár egy kis szobában is könnyű szerrel lefáraszthatod a csöpségeket beltéren. Rugói optimális visszapattanást biztosítanak ezzel elkerülve a sérülést, azonban nagyon fontos, hogy mindig felnőtt felügyelet mellett használják a kicsik az ugrálót. Ez a szobai felhasználásra tervezett sportszer remek választás lehet. Összeszerelése nagyon egyszerű.

Kültéri ugróasztalok

Közepes és egészen nagy méretű tranbulinjaink védőhálóval vannak körbevonva, mely háló azt a cél szolgálja, hogy a szórakozás a lehető legönfeledtebb és legbiztonságosabb feltételeket biztosítsa a gyermekek számára. Kerti ugrálóasztalainkhoz a bemászás megkönnyítésére vásárolható létra, illetve, az időjárás viszontagságainak enyhítésére javasoljuk ponyva használatát. A szabadtéri ugrálásnak, nagyon sok jótékony hatása van a használója számára, azon felül, hogy szabad levegőn van, igen intenzíven fejleszti az állóképességet, illetve a mozgáskoordinációt és versenyszerű sportolás mellett is biztosítja a változatos mozgást a legek urainak. Ezen ugrálóasztalok összeszerelése kicsit összetettebb feladat, kérdéseiddel bátran fordulj sporttanácsadóinkhoz akik szívesen segítenek az alkatrészekkel. Válaszd azt, amely ár - érték arányban a legmegfelelőbb számodra!

Trambulinok kardió edzéshez

Fitness trambulinjaink rugói biztosítják, hogy a lehető legjobb formába hozd magad ezen önfeledt és hatásos mozgásformával, amely csak most kezdte el bontogatni szárnyait a fitnesz világában. Legyen szó zsírégetésről vagy állóképesség növelésről beltéren, vagy akár kültéren, az új gumiasztalos mozgás garantáltan a kedvenced lesz. Professzionális asztalainkon öröm lesz a mozgás akár magas, akár alacsony intenzitáson űzöd a sportot. Választékunkban megtalálhatóak, kezdő és haladó gumiasztalok, különböző árakon.

Waterflex vízi trambulin

Waterflex gumiasztalunk egyaránt használható vízben aqua fitness-hez, illetve száraz talajon is. Amellett, hogy remek lehetőséget biztosít vízben végezhető rehabilitációs gyakorlatokhoz, fejleszti a kondíciót és a koordinációt is. Speciálisan vízi felhasználásra készült felülete biztosítja a zavartalan mozgást.