DOMYOS

Trambulin 360, kerek, védőhálóval

129 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8799832

A Decathlon kínálatában szereplő trambulinok elősegítik gyermeked pszichomotoros fejlődését, miközben megkönnyítik a szülői életet is.

A trambulin rendkívül biztonságos a védett bejáratnak és a rugókhoz való hozzáférést megakadályozó biztonsági hálónak köszönhetően. Ideális az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Online készlet
Jelenleg nem elérhető online

Áruházi készlet

Tudj meg mindent erről:

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Ugrálófelület

  3,6 méter átmérőjű, ami 7,9 m² biztonságos ugrófelületet jelent.

  Könnyű össze és szétszerelés

  Összeszereléséhez se csavarra, se szerszámra nem lesz szükséged!

  Sokoldalúság

  Az oszlopok behajtása (erős szél esetén) is néhány mozdulattal kivitelezhető.

  Felpattanás

  72 rugója dinamikus és kényelmes rugózási élményt biztosít.

  Súly

  Az se baj, ha gyorsan nőnek a gyerekek. Maximális terhelhetőség: 110 kg.

  Stabilitás

  A 8 alátámasztási pontnak köszönhetően stabil. EN 71-14 szabványnak megfelel.

  Javítás

  Elhasználódott a szivacs? Semmi gond, alkatrészeink 100%-a külön megvásárolható.

  Véd az időjárás viszontagságaitól

  Az erős igénybevételt kiválóan bírja, rozsda és UV-álló.

  Leírás

  Tanúsítvány

  Megfelel a CE trambulin szabványnak (EN 71-14, EN 71-1 2014+A1:2018, EN 71-2:2020, EN 71-3+A1:2021). Ezek a szabványok az otthoni használatba helyezett trambulinokra vonatkozó követelményeket és vizsgálati módszereket határozzák meg. A követelmények elsősorban az alábbi szempontokra terjednek ki: szerkezet, váz ellenálló képessége, ütéscsillapítás, az ugrófelület deformációja stb. A vizsgálati eredmények külön kérésre megtekinthetők.

  Egyszerű felhelyezés és eltávolítás

  A trambulin össze- és szétszereléséhez nincs szükség se csavarokra, se szerszámokra. Az alkatrészek egymásba illeszkednek, garantálva ezzel a szilárdságot és a könnyű össze- és szétszerelhetőséget. Az oszlopok másodpercek alatt és szerszám nélkül lehajthatóak (erős szél esetén javasolt) így a külön kapható ponyvánk játszi könnyedséggel felhelyezhető. Két felnőtt számára a termék összeszerelése hozzávetőlegesen 45 perc.

  Biztonságos használat

  Fiatal felhasználóink biztonsága vezérli termékeink tervezését. - A bejárati nyílással ellátott, kifeszített polietilén védőháló biztosítja, hogy az ugrálóterület mindig zárt és biztonságos legyen. - Az oszlopok az ugrálózónától távol helyezkednek el, és védőhabbal vannak körülvéve. - A további biztonság érdekében a háló kialakítása megakadályozza a rugókhoz való hozzáférést ugrálás közben. - A rugókat körülvevő szivacs 30 cm széles és 20 mm vastag.

  Összetevők kockázatmentessége

  Trambulinjaink nemcsak az EN 71-14-es szabványnak megfelelőek, de külső laboratóriumok széles körű kiegészítő vizsgálatainak is alávetettük, hogy biztosak legyünk, semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelentenek kiskorú felhasználóink számára (króm 6, ftalát, formamid, biszfenol A, S).

  Strapabíró fém alkatrészek

  A felhasznált összetevők robusztusak és strapabíróak.
  - A váz valamennyi oszlopa megfelel az EN ISO 5 8493 és az EN ISO 8492 szabványoknak, így biztosítva a trambulin stabilitását. Tűzi-horgonyzott acélból készülnek, így kiváló korrózióállóságot biztosítanak.
  - A 24 mm átmérőjű és 29 spirálból álló rugók szintén korrózióálló acélból készülnek. Merevségük 4 N/mm. A rugókat is tesztek alá vetjük.

  További alkatrészek ellenállósága

  - Az ugrófelület UV-álló polipropilénből készül (ugyanabból az anyagból, amelyből a vitorláskötelek készülnek).
  - A védőháló UV-álló polietilénből készül, ami egy különösen ellenálló anyag. - Az oszlopokat borító szivacs keresztben domborított a tartós használat végett.

  Stabilitás

  4 W alakú lába (mindegyike 2-2 érintkezési ponttal) biztosítja az optimális stabilitást. A stabilitást használat közben és laboratóriumban is teszteltük (az EN71-14 szabványnak szigorúan megfelelve), hogy garantálni tudjuk a 110 kg-os dinamikus felhasználói terhelést és az ugrálószőnyeg 550 kg-os statikus elhajlását. Erős szélben javasoljuk a trambulin talajhoz történő rögzítését. A rögzítés kivitelezhető stabilizáló szettünkkel (kód: 8377282) vagy súlyzsákunk segítségével (kód: 8751885).

  Rugózás élménye

  A 72 darab, 29 spirálból álló, 24 mm-es átmérőjű, 141 mm hosszú rugók húzóereje 57 N. A 317 cm átmérőjű ugrószőnyeggel kombinálva a rugók kiváló visszapattanási minőséget és rugózási élményt biztosítanak.

  Javíthatóság

  A trambulin alkatrészeinek 100%-a pótalkatrészként a vásárlástól számított 10 évig külön megvásárolható. Minden pótalkatrészhez tartozik egy útmutató a gyors és önállóan végrehajtható cseréért. A pótalkatrészeket az értékesítés utáni szerviz oldalunkon rendelheted meg: https://support.decathlon.hu

  Kompatibilitás


  A trambulinnal az alábbi kiegészítők kompatibilisek:
  Létra (3 lépcsőfokos),
  Védőponyva 360-as trambulinhoz,
  Rögzítőkészlet,
  Súlyzsák.

  TERMÉK MÉRETE

  Teljes átmérő: 3,60 m / Teljes magasság: 2,72 m / Teljes súly: 63 kg.
  Az ugrófelület mérete: 7,9 m² ( ⌀ 3,17 m).

  A doboz paraméterei

  - 1. doboz : Hosszúság: 140 cm.
  Szélesség: 52,5 cm.
  Magasság: 325 mm.
  Súly: 67 kg

  Jó tanács

  Szeretnéd, ha a trambulin nem nyikorogna? Van rá megoldás! A nyikorgás megelőzése érdekében a trambulin felállításakor zsírozd meg a fém illesztéseket az áruházban kapható teflonos zsírral: Referenciaszám: 8344430

  Javaslatok és használati korlátozások

  Javasoljuk, hogy gyermeked szilikon pöttyökkel ellátott zokniban ugráljon. Így biztos nem fog elcsúszni! Kizárólag kültéri használatra. 3 éves kor alatt nem ajánlott. 3 éves kortól használata szülői felügyelet mellett ajánlott! Az ütközésveszély miatt használata egy fő számára ajánlott. Javasolt 2 méternyi szabad helyet hagyni a trambulin körül.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Váz 100% Acél Aljzat 100% Polipropilén Védőréteg 50% Polivinil-klorid, 50% Habosított polietilén Háló 100% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Ha szeretnéd trambulinodat megóvni a koszolódástól, lehulló levelektől és az időjárási viszontagságoktól, javasoljuk a külön kapható ponyvánk használatát.

  Használatra vonatkozó korlátozások

  3 éves kor alatt nem ajánlott.

  Tesztek

  Tartós ugrószőnyeg! Az ugrószőnyeg a trambulin leginkább igénybe vett része. Fontos, hogy hosszú távon megőrizze tulajdonságait. A minőség érdekében a vásznat számos tesztnek vetettük alá, hogy több ezer használat után is megfelelő maradjon. A trambulin a normatív teszteknek megfelelően 550 kg statikus terhelést bír el. 5 év önkéntes jótállást vállalunk, ami egyben garancia a minőségre.

  Jóváhagyta

  A trambulin akkreditált, független laboratóriumokban széles körű normatív tesztelésen esett át.
  Tesztelőink közösségével való együttműködésünknek köszönhetően hosszú távú használatra is validáltuk a terméket.

  Képek

  Trambulin 360, kerek, védőhálóval
  Trambulin 360, kerek, védőhálóval
  Trambulin 360, kerek, védőhálóval
  Trambulin 360, kerek, védőhálóval
  Trambulin 360, kerek, védőhálóval
  Trambulin 360, kerek, védőhálóval
  Trambulin 360, kerek, védőhálóval

  Videók

  Vélemények