A Sport közelebb hoz a játékhoz!

Fehér póló? Rövid nadrág ? Mindent megtalász tornaórára a Decathlonnál.

A gyermekek 100%-ban a mozgás öröméért sportolnak és ez az öröm az iskola kezdetével sem kell, hogy elmúljon. A tesi órák, az iskolán kívüli edzések és a barátokkal szervezett aktív programok mindig lehetőséget adnak egy kis bolondozásra. Kezdődjön az iskola a Decathlonban!
Milyen sportcipőt válassz testnevelés órára?

Az iskolakezdés időszaka mindig picit stresszes a szülők számára, hiszen annyi mindent kell beszerezni a nyári szünet utolsó heteiben... füzetek, írószerek, könyvek, új ruhák, mert persze annyit nőtt a gyerek, hogy már nem fér bele a tavalyi cuccaiba, és akkor ne is beszéljünk a különórákról, sport edzésekről, vagy csak a szimpla tesi óráról. Segítséget nyújtunk, hogy a sportcipő választás egyszerűbb legyen!

2 tuti tipp kisgyerekeseknek az óvoda- és iskolakezdéshez

Így foglalom le a gyerekeket a bevásárlások alkalmával...
Gondolom nem vagyok egyedül, ha azt mondom, minden új változás megvisel. Amíg rutinossá nem válik egy folyamat, addig szerintem sokunkat frusztrál a tapasztalás.

Legyen életünk része a mozgás a tesióra után is!

Gyermekéveink szinte nem szólnak másról, mint a mozgásról és annak jótékony hatásairól. Akkor még nem tudunk róla, de a játszótéren töltött idő felér egy komoly edzéssel. Felnőtt fejjel, már nagyon kevesen tudjuk végigcsinálni a gyermekkorunk által rögtönzött játszótéri edzésprogramot.

Irány vissza az usziba! Úszásfelszerelés iskolakezdéshez

Rohamosan közeleg az iskolakezdés. És ha már iskola, akkor az úszásoktatások időszaka is. Általános iskolában már kötelező az úszásoktatás, és nagyon jó dolog. Hiszen, ha profin nem is tanulnak meg úszni a gyerekek ennyi idő alatt, legalább a vízbiztonságuk kialakul. Ha szeretnénk csemetéinket felruházni, de nem akarunk rengeteg pénzt rákölteni, akkor itt van hozzá pár tipp.választás egyszerűbb legyen!