Könnyen beállítható

Téli sportok Téli sportok - WID 70 sícipő WED'ZE - Téli sportok - WEDZE
Téli sportok

WID 70 férfi sícipő, piros WED'ZE

WED'ZE
Haladó síelőknek, könnyen beállítható cipő. A WID 70 három csatjával és szilárd flexével ötvözi magában az egyszerű használat és a tolerancia előnyét, hogy bármilyen hóban élvezhesse a síelést!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 34 990Ft %

Minimum 34 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8342975
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Csatok beállítása 3 nagyon masszív mikrometrikus alumínium csat. 1 db, 3 helyzetbe állítható csat a vádlin, hogy minden vádlimérethez megfelelő legyen. A héj felső részén széles pánt, mely egyszerűen meghúzható, és erősen tartja a lábat
Bélés Nagyon kényelmes, széles bélés. A kényelmet és hőszigetelést a 3 féle tömörségű szivacs talpbetét és a polárbevonat biztosítja. A melegen tartja a lábujjakat, illetve elnyeli az ütődéseket a bakancs orrában levő neoprén. A nyelven és a vádlin fülek könnyítik meg a bélés kihúzását a héjból, hogy az gyorsabban meg tudjon száradni.
Mi az a flex? A cipő merevségének jelöléséhez a márkák a flex-indexet használják. Ez a szám jelzi a cipő egészének merevségét. Minél nagyobb a flex, annál merevebb a cipő héja. Az 50-70-es flex ideális középhaladók számára. A 70-90-es flex haladók számára ideális. E fölött a termékek profik számára ideálisak. Erősebb testalkathoz eggyel magasabb szintű cipőt válasszon!
Hogyan próbálja fel a sícipőt? Miután felhúzta a cipőt, közepesen erősen rögzítse a csatokat! Ha erősebben húzza meg, a cipő túl szűk lesz. A csatok rögzítését követően rugózzon háromszor erősen (hogy könnyebb legyen, helyezze kezét a térdére), hogy sarka a helyére kerüljön a sícipőben! Egyenesen állva éppen el kell érnie a héj végét, hajlított pozícióban viszont nem érheti el.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wedze cipőit profi síelők tesztelték a Mont Blanc-ban.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE