Kényelmes golfozáshoz és a hétköznapokban is!

VERSATILE 3.0 FÉRFI GOLFCIPŐ

száraz pályán golfozáshoz, vagy gyakorláshoz. Játsszon kényelmes cipőben! A Versatile kényelmes golfozáshoz és a hétköznapokban is!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8298373
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis elképzelései: Valamennyi termékünk "Liberate your Swing" márkájú.
Márkánk garantálja, hogy termékeinkben tökéletes kényelemben golfozhat. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. Vásárlóink közreműködésével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy még nagyobb szabadságot nyújtson Önnek a játék.
A termék története: Ezt a cipőt azért fejlesztettük ki, mert mindig észben kell tartani, hogy magunkhoz vegyük, elvigyük és felvegyük a golfcipőt, amikor munka után gyakorolni vagy játszani megyünk.
A stílus a részletekben rejlik: Oldalt levarrt nyelv: nem fordul el.Lapos talpán át jól érzi a talajt, kényelmes egész napon át.Vastag talpa miatt kényelmes, és a nedves fű sem éri a cipő bőr részét.
Cipőszögek: spikeless: tűzések
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Alább olvashatja a versatile cipőre vonatkozó véleményeket, és ha szeretne, Ön is hozzájárulhat a termékeink fejlesztéséhez azzal, hogy megosztja velünk a véleményét.
Szakértőnk ajánlása Ezt a cipőt hajlítási teszteknek vetették alá, hogy ellenőrizzék tartósan ellenáll-e az igénybevételnek járás során. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a cipővel, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE