UV-szűrő szett

UV-szűrő baba szett, zöld

Kisgyerekek napsütés elleni védelmére vízi tevékenységek során. Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! 3 darabos UV-szűrő szett a gyerekek nap elleni védelmére a vízben is! baseball sapka, felső, fürdőnadrág és vízhatlan tasak. A biztonságos fürdőzésért. Újrahasznosított anyag, gyorsan szárad.

Szín : VILÁGOSZÖLD

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356717
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Védje gyermekét! A gyerekek bőre sérülékeny, védekező rendszerük csak 3 éves kor után alakul ki. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer-háromszor károsabb hatást gyakorol, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól. Az UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.
A szabvány előírásait figyelembe véve, a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Napsugárzás elleni védelem A szett ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a sugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot.
A szett viselete mellett egyéb óvintézkedéseket is be kell tartani: napszemüveg, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, gyakori folyadékbevitel stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
Nyak kialakítása A kisgyerekek feje arányaiban nagyobb, mint a felnőtteké.
Az UV-szűrő szett pólójának hátoldalán patentok könnyítik meg a felvételt.
Gyorsan szárad A poliészter szövet gyors száradást biztosít a vízi sportok után.
Mindazonáltal szeles időben ajánlatos megszárítani a kisgyermeket és ruházatát egy törölközővel a borzongás csökkentésére.
Hőszigetelés és szél Az UV-szűrő póló önálló használatához ajánlott minimum vízhőmérséklet 22 °C. A szél kellemetlen hűtő hatást gyakorolhat vizes állapotban, és további hidegérzetet kelthet.
Vízhatlan tasak A tasak újra felhasználható és vízhatlan. Nem tartalmaz PVC-t.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. A termék megfelel az érvényben levő normáknak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt minden anyagot letesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE