Védi a tarkót és a fület is!

UV-szűrő baba sapka, zöld

A kisgyermek fejének és nyakának védelmére vízi tevékenység során. Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! UV-szűrő sapka a kisgyerek védelmére vízben is. Védi a tarkót és a fület is! A biztonságos fürdőzésért.

Szín : Ánizszöld

 

Ref. : 8356721
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
PROFILTER UV-védelem A TRIBORD UV-szűrő termékek szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűrik (UPF 50 +). Garantáltan hatékonyan védelem a naptól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A szálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak mosás után is.
Óvintézkedések napsütésben A sapka ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a sugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot.
. A sapka viselete mellett egyéb óvintézkedéseket is be kell tartani: napszemüveg, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, UV-szűrő felső és rövidnadrág viselete, gyakori folyadékbevitel stb.
Védje a gyerekeket! A gyerekek bőre sérülékeny, védekező rendszerük csak 3 éves kor után alakul ki. Azonos körülmények között a nap kétszer-háromszor erősebben hat a gyerekek bőrére, mint a felnőttek bőrére. Ezért rendkívül fontos gondoskodni hatékony védelmükről!
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházat UV-szűrő fokát jelzi, pontosabban azt, hogy az UV-sugarak hány százalékát engedi át.

A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB min. 98%-át kiszűri.
Útmutató napsütés elleni védekezéshez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. A termék megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A termékek gyártásának megkezdése előtt minden anyagot letesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE