Növeli a sebességet, megdolgoztatja az izmokat.

Trainfins hosszú uszony

Úszóedzésre, a láb- és farizmok erősítéséhez. A hosszú, félmerev uszony tökéletes a gyors haladáshoz és erősen megdolgoztatja az izmokat.

Szín : RÓZSASZÍN

 

Ref. : 8271912
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mire való az uszony? Az uszony edzőeszköz és hatékonyan megdolgoztatja az alsótest izmait. Az uszonnyal gyorsabb az úszás, és nagyobb távolságot lehet megtenni.
Egyszerre dolgozik a szív, a tüdő és erősödnek az alsótest izmai (comb-, farizmok, vádli és emellett a törzs izmai is). Búvárkodáshoz nem alkalmas!
Uszony hossza Hosszú uszonytoll:
- 30/31: 32 cm.
- 32/33: 36 cm
- 34/35: 36 cm
- 36/37: 40 cm
- 38/39: 40 cm
- 40/41: 44 cm
- 42/43: 44 cm
- 44/45: 48 cm.
- 46/47: 48 cm

A hosszú tollú uszony nagyobb erőfeszítéssel hajtható, nagyobb mozdulatokat kell tennie, így főként az izmokat edzi.
Merevség Félmerev szerkezet: SEBS

A merevséget az anyag sűrűsége határozza meg: a merev toll nagyobb izommunkát igényel, minél rugalmasabb a toll, annál nagyobb mozdulatokat tesz, és annál hatékonyabb a haladás. Az edzéscél alapján válasszon merevséget: szív- és érrendszeri (kardiovaszkuláris) erősítést vagy izommunkát szeretne inkább gyakorolni.
Papucsrész Zárt papucsrész

Az uszony papucsrésze tartja a lábat a tempózás során (ha jól tart, akkor lesz hatékony): tehát fontos időt szánni a próbára, hogy jól illeszkedjen a lábra. Ellenőrizni kell, hogy jól tart-e a lábon és az illeszkedést, hogy ne szivárogjon be a víz a papucsba. Fontos a megfelelő méret kiválasztása. 2 féle papucs létezik: zárt és nyitott.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE