CARTOGRAPHIA
700
  • térképek Kerékpározás - Tisza-tó, Hortobágy kerékpáros CARTOGRAPHIA - Kerékpár kiegészítők
Ref. : 8375522
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Tisza-tó, Hortobágy kerékpáros és vízitúra-kalauz CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
A könyv jelentős részét a kerékpártúra-ajánlatok alkotják. A Tisza-tó és a Hortobágy, valamint közvetlen környékének többnyelvű, jól használható kerékpáros és vízitúra-kalauza, túraajánlatokkal, szabadidőtippekkel (lovastúra, horgászat).

Termékelőnyök

Egyszerű használat 24 kerékpáros túraajánlat,10 vízitúra-ajánlat.
Sokoldalúság Háromnyelvű útikalauz; színes fotók, színes várostérképek.

Műszaki információ

Méretek:

1 : 80 000 méretarányú térkép, M 1 : 16 000 méretarányú várostérképek, a látnivalók ismertetése és hasznos információk egészítenek ki.

Leírás:

104 oldal; spirálkötés; négyszínnyomású térkép, 22 kerékpáros túraajánlat, 10 vízitúra-ajánlat és lovastúra-ajánlatok, háromnyelvű útikalauz; színes fotók, színes várostérképek.
A Tisza-tó különleges, megkapó tája, közelében a Hortobágy a szikes pusztáival, a kivételes növény- és állatvilággal, az ország egyik legvonzóbb vidéke.

Látnivalók:

Az ide látogató megcsodálhatja az egyedi és változatos természeti környezetet, és számtalan szabadidős lehetőség között válogathat: üdülés, strandolás, kerékpártúrázás, vízi sportok (vízisí, szörf, vitorlázás, csónakázás, kajak, kenu, jet-ski), horgászat, vadászat, gyalogtúrázás. Az ökotúrázás hívei vízen és szárazon, kijelölt tanösvényeken, ill. tematikus útvonalakon ismerhetik meg ezt az érdekes élővilágot.

Jellegzetésségek:

A tó a töltéskoronán kerékpárúton (70 km) körbejárható. A tómelléki települések népi építészete, művészi kisipara (fazekasság, nyereggyártás stb.) országos hírű. Jellegzetes népviseletük ma már főként a tájházakban látható. A túraútvonalak a Tisza-tó körül található több tájegységen, ezen belül védett területeken vezetnek át: Hortobágyi NP, Nagykunság, Jászság, Borsodi-Mezőség, Hevesi-síkság.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye