Egyszerű és masszív 14”-es kerékpár pótkerékkel.

TICHA rózsaszín kerékpár, 14"

3-5 éves gyerekeknek (90-105 cm), kerékpározás tanulásához. 14”-es kerékpár csengővel, szerszám nélkül levehető támaszkerekekkel és sárvédővel. A gyerekek kezéhez kialakított fék és a láncvédő ideális és biztonságos megoldás az első kerékpáros élményekhez.

 

Ref. : 8083798
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Súly 8,7 kg.
Váltó Szabadonfutó. Biztonságosabb: a gyereknek nem kell pedáloznia lejtőn sem.
Kerék/abroncs Felfújható gumibelsővel rendelkező barázdált gumiköpenyek. A B'TWIN választása valódi gumiköpenyre esett, amellyel könnyen át lehet hajtani akadályokon (járdaszegély stb.) és jól tapad terepen (földút, gyep stb.).
Jogszabályok Figyelem! Kizárólag 3-5 éves gyermekeknek ajánlott! 3 év kor alatt nem használható az apró alkatrészek lenyelése miatt. Felnőtt felügyelete mellett használható! Védőfelszerelés használata nélkülözhetetlen. KÖZÚTI KÖZLEKEDÉSRE NEM ALKALMAS!
Üléspozíció Speciális b’Twin kormány és markolat.
Kényelmes szivacsos nyereg.
A kormányt a gyerekek testméretéhez terveztük, nagysága és markolata illeszkedik a kis kezekhez. Magassága állítható, így együtt "nő" a gyerekkel. A nyereg magassága szerszám nélkül állítható.
Fékek Gyerekeknek kialakított innovatív fékrendszer (STOP EASY). A hagyományos fékkarhoz képest 30%-kal kisebb erőfeszítést igényel a fékezés.
A B'TWIN hatékony hátsó dobfékkel látta el ezt a kerékpárt, mivel kisebb a működési hiba esélye és progresszív. Elöl puha, hatékony cantilever fék, csökkenti a blokkolás és az előrebukás veszélyét.
Biztonsági láncvédő Speciális b’Twin láncvédő a műanyagba illesztett mintával. A B'TWIN fejlesztette ki azokat az összetevőket, amelyek teljesen beburkolják a mechanikus részeket (fékkar, lánc, szabadon futó kerék stb.), így maximálisan csökken a becsípődés (ujj), beakadás (cipőfűző) és a ruha szennyeződésének kockázata.
Váz Speciális B’twin váz. 3-5 éves gyerekek testalkatához kialakított, középen süllyesztett V-alakú váz, így egyszerűbb a felszállás játék közben.
A kerékpár súlya: 8,7 kg.
Kiegészítők/felszerelés Sárvédő, csengő, speciális b'Twin (kézzel felcsavarozható) támaszkerekek. Szerszám nélkül fel- és leszerelhető: könnyen szállítható, ideális tanuláshoz. B'twin kerékpár tartóbot (külön kapható) helyezhető rá, így gyermeke könnyen és biztonságban tanulhat kétkeréken kerékpározni.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE