Telefonhívása van? Tartsa melegen a kezét!

TAKE HEAT TOUCH alsókesztyű

Síeléshez: meleg, kapacitív és rugalmas kesztyű. Maradjon online a sípályán is! Ebben a meleg, kapacitív alsókesztyűben többé nem fog fázni a keze, ha telefonálni vagy fényképezni akar!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8345277
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
HŐSZIGETELÉS Sa construction a 3 fils permet un resserrage des mailles garantissant une isolation thermique tout au long de la pratique.
Érintőképernyős telefonokhoz használható Megunta, hogy levegye kesztyűjét, hogy Smartphone-ját akarja kezelni? A Take Heat Touch kesztyűvel ennek vége! Anyaga jó vezető, biztosítja a kapcsolatot ujja és az érintőképernyő között, nem szükséges, hogy közvetlenül bőrével érintse a képernyőt.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A Wed'ze kesztyűket valós helyzetben és körülmények között tesztelték, hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben... A tervezői csapat garantálja, hogy a sporthoz és használathoz, melyhez a terméket tervezték és fejlesztették, tökéletesen megfelel.
Szakértőnk ajánlása Lehetőleg kiterítve tárolja, ne hajtsa össze! Száraz és szellőző helyen tárolja! Tárolás előtt győződjön meg a tökéletes száradásról!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE