Tartós és praktikus longboard zsinór.

Szörf leash 9'8' (300 cm)

Longboardozáshoz, a deszka lábhoz való rögzítésére, így nem sodródik el, ha a szörfös leesik. Tartós és praktikus longboard zsinór, a térdre rögzíthető, így szabadon mozoghat a deszkán.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8303812
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Dupla forgószem A zsinór így nem csavarodik össze a vízben.
Peremvédő Óvja a deszka szélét a zsinór által okozott sérülésektől.
Felszerelés A peremvédőhöz rögzített zsinórral. Elegendő a végét befűzni és áthúzni a plugon, majd a tépőzáras pánttal a peremvédőhöz rögzíteni, amely így biztosan megfelelően helyezkedik el.
Biztonság A szörfzsinórokat a szörfdeszkák által kifejtett húzóerőnél nagyobb húzóerőnek kitéve teszteljük. Ennek ellenére mindig ellenőrizze a zsinór állapotát, mielőtt a vízbe megy! A mikroméretű szakadások csökkenthetik a zsinór ellenállását. Rendszeresen cseréljen zsinórt, különösen akkor, ha a szörfdeszkát sokáig éri napfény!
A kéz védelme FIGYELEM: a súlyos sérülések elkerülése érdekében soha ne próbálja megtartani a deszkát a kötél kézre vagy ujjra tekerésével!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. Figyelem! A zsinór nem biztonsági felszerelés, csupán egy, a szörfözést megkönnyítő kiegészítő. A használónak tudnia kell szörfözni és úszni és ismernie kell a környezetet. Bármelyik zsinór elszakadhat, a felhasználónak képesnek kell lennie a partrajutásra. Semmilyen esetben nem vállalunk felelősséget a felhasználót vagy más szörfösöket ért balesetért!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE