Karóra úszóknak.

SWIM karóra úszáshoz

Karóra fejlődni vágyó úszóknak, rendszeres és intenzív használatra. A Garmin Swim karórával rögzítheti a megtett távolságot, a tempót és az elvégzett mozdulatok számát.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 44 990Ft %

Minimum 44 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Érdeklődjön áruházainkban

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8242998
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése Úszásnemek felismerése:gyors-, mell-, hát- és pillangóúszásStopper és távolság.
Vízállóság Igen: 50 méter (5 ATM).
Egyszerű használat Auto Lap: automatikusan felismeri a hosszokat.
Kompatibilitás Windows XP vagy újabb. Mac OS X v10.4 vagy újabb.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék előnyei Ne számolja többé a hosszokat! A Garmin Swim segítségével ezt nyugodtan a Garminra bízhatja. A Garmin Swim karórát uszodai használatra tervezték, segítségével mérheti a megtett távolságot, a tempót, az elvégzett mozdulatok számát és számos egyéb adatot.
Csak vegye fel és ússzon! A Garmin Swim karórát azonnal használhatja: adja meg a medence hosszúságát és már edzhet is! Áramvonalas formája miatt nem akadályozza úszás közben.
Foglalkozzon edzése minőségével! Garmin Swim karórával a csuklóján többé nem kell számolnia a hosszokat: teljes mértékben technikájának fejlesztésére koncentrálhat. Automatikusan felismeri az úszásnemeket és méri a hosszok, a mozdulatok számát, a megtett távolságot, a tempót és számos egyéb adatot.
Növelje úszása hatékonyságát! Az óra kiszámolja az Ön SWOLF pontját, mely az úszás hatékonyságát jellemzi: tudásszinttől függetlenül ideális minden úszónak, aki fejlődni szeretne. Az óra oldalán található 6 gombbal egyszerűen és gyorsan érheti el a különböző funkciókat.
Maradjon motivált! Diszkrét és elegáns designjának köszönhetően a Garmin Swimet hagyományos karóraként bármikor viselheti. Így kitűzött céljairól napközben sem feledkezik majd el. Könnyen megőrizheti motivációját: a héten megtett távolság megjelenik a pontos idő alatt. Az óra riasztás funkcióval és két időzónás pontos idővel is rendelkezik.
Elemezze és ossza meg edzése adatait! Edzés után töltse fel adatait a Garmin Connectre, a Garmin ingyenesen használható online elemző közösségi oldalára. Az oldalon részletes információkat kaphat edzéseiről és nyomon követheti mindennapi fejlődését. Adatait megoszthatja edzőjével, edzőpartnereivel, barátaival és hozzátartozóival. Az ANT+™ vezeték nélküli technológiának és a Garmin Swim karórához mellékelt USB-kulcsnak köszönhetően.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE