CARTOGRAPHIA
  • Térképek Túrázás - Svájc útikönyv CARTOGRAPHIA - Túra felszerelés
Ref. : 8239253
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Térképek

Svájc útikönyv CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
Földrajzi és történelmi áttekintés -kultúra, gyógyászat, tudomány -barangolások Svájc tájain, városaiban, látnivalók régiónként. Liechtenstein mini hercegsége -kirándulások, túrák, síparadicsomok. Svájc nemzeti parkja az Engadin-völgy felől. Sport, aktív kikapcsolódás. Múzeumok, gyűjtemények városonként .

Termékelőnyök

Sokoldalúság Rendszeres programok, fesztiválok, gasztronómia, specialitások.
Egyszerű használat Gyakorlati tanácsok kiutazóknak, útiszótár, SVÁJC autótérkép.

Műszaki információ

Leírás:

Folyamatosan bővülő, kívül-belül megújuló sorozatunk mind az országjáróknak, mind a városlátogatóknak ideális kalauz. Praktikus füles borírós kivitel, első belső borítón az ország autós áttekintő térképe, hátsó belső borítón a síközpontok és termálfürdők elhelyezkedése látható. Szlovénia közel fekszik, télen-nyáron egyaránt kedvelt úti cél. 21 turisztikai központ bemutatása és a környékbeli kirándulások ismertetése mind a kultúrszomjasok, mind a természetkedvelők igényeit kielégíti.

Fejezetek:

Fontosságát tekintve külön fejezet foglalkozik a sírégiókkal, a pályák felszereltségével, szolgáltatásaival. Egyre népszerűbb a wellness-turizmus, ezért kötetünk tovább bővült a gyógy-és termálfürdők részletes bemutatásával. Ezen fejezetekben az adott helyszínekhez külön ajánlunk szállásokat, címeket, elérhetőségeket. A hasznos tudnivalók között az egész országot lefedve idegenforgalmi irodákat és szálláshelyeket sorolunk fel, telefonszámmal, irányárral, a legkülönbözőbb komfortfokozatban.

Praktikus információkkal:

szolgálunk az autóval érkezőknek (fizetős szakaszok, közlekedési szabályok, üzemanyag), valamint részletes sport-és szabadidő ajánló szerepel a hegymászás, barlangászat szerelmeseinek, a vadvízi evezés és horgászat kedvelőinek. Nem feledkeztünk meg az ínyencekről sem, a helyi konyha specialitásaiból kaphatnak ízelítőt, még receptekkel is szolgálunk!

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye