Kétrétegű, páramentes napellenző.

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - STREAM 550 S2 sisak WED'ZE - Sisak, protektor, kiegészítők
Sí, snowboard - WEDZE

STREAM 550 S2 felnőtt sisak síeléshez, snowboardozáshoz WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz: nagyon jól takaró sisak, mely a szemet is védi. A napellenzős sisak védi a szemet és a fejet. Az UV-szűrő, kétrétegű, páramentes napellenző bármilyen időre (S2-es kategória). A sisak ideális szemüvegeseknek.

Szín : FEKETE

Decathlon
ig 26 990Ft %

Minimum

26 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
26 990Ft %
26 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8287091
TERMÉKELŐNYÖK
A helyén marad Nyakszirtnél állítható gumipánt. Merev fülvédők + tarkóvédő
Szellőzés 12 szellőzőlyuka jó szellőzést és izzadság-elvezetést biztosít.
Könnyű súly Sisakjaink átlagos súlyánál nehezebb. 750 g az L-es méret.
Véd az ütődésektől Megfelel a 1077-A szabványnak. Merev fülvédők ABS külső héj = strapabírás
Könnyű kezelhetőség Kivehető, mosógépben 30°C-on mosható belső sapka.
Meleg Belső sapka a homlokot melegítő hajtással. Vastag bélés.
Napvédelem Kétrétegű, UV-szűrő, páramentes szemüveg bármilyen időre (S2)
Sokoldalúság Rossz időben ideális (S1) szemüveg rendelhető a honlapon.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Easy Fit „Easy Fit” rendszer: a sisak hátulján található támaszt - mellyel fejformájához igazíthatod a sisakot - gumipántok tartják. A tartórendszer pontos beállítást tesz lehetővé és rögzíti a fejformára és -méretre beállított pozíciót.
Full Earpad A Full Earpad egy jobb tartást, hatékonyabb hőtartást, vagyis nagyobb kényelmet biztosító fülvédő. A 2 fülvédő egy szövetdarabból készült, ezáltal körbefogják a tarkót.
Air Cooling Az „Air Cooling” egy légelvezető rendszer, mely kivezeti a meleget és a nedvességet a sisakból. 12, szellőzőnyílásának köszönhetően a sisak mindig kényelmes.
Hard Shell Szerkezet A Hard Shell Szerkezet strapabíróbbá, masszívabbá teszi a sisakot. A szerkezet egy külső, injektált ABS héjból áll, mely kialakításának köszönhetően jobban ellenáll a külső erőhatásoknak. Növeli a sisak élettartamát és ellenállóbbá teszi az ütésekkel szemben. A belső EPS héj elnyeli az ütés okozta hullámokat. Legalább 5 évenként cseréld le a sisakodat akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
SZEMÜVEGGEL KOMPATIBILIS A síelés öröme mindenkinek jár, a szemüvegeseknek is! A Wed’ze beépített síszemüveggel kapható sisakja praktikusabb választás a szemüveges síelők számára, mint a síszemüveg. A szemüveg méretétől függően néhány modellel nem kompatibilis. Decathlon áruházunkban fel is próbálhatod szemüvegedre a sisakot!
Cold Barrier A Cold Barrier valódi gát a hidegnek: a homloknál lévő, lehajtott perem véd a hidegtől.
Kivehető textil A kivehető belső rész előnye, hogy mosható. A sisak belső sapkája kivehető és mosógépben 30°C-on mosható.
S2-es napellenző A szemüveg kiszűri az UV-sugarak 100%-át. Árnyalatának köszönhetően bármilyen időben használható, a fény mindössze 40-22%-át engedi át. Polikarbonát anyaga rendkívül ütésálló. Ugyanakkor kevésbé karcálló: javasoljuk, hogy minden használat után tokjában tárold!
EN 1077 szabvány Az EN 1077-es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását.
Műhelyszolgáltatások A STREAM 550 sisak egyes alkatrészei megrendelhetők áruházaink műhelyeiben. Kapható: eredeti, S3-as napellenző és csavarkészlet (csavarok és alátétek) a napellenző felszereléséhez.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Belső rész - Elsődleges bélés
100.00% Expandált polisztirol (EPS)
Hát anyaga
30.00% Poliuretán, 70.00% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS)
Kezelési útmutató: Szemüvegének tisztításához használjon mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t (ORAO termékek)..
Tárolás Mielőtt Wed’ze tokjába tennéd, szárítsd meg! A sisakot mindig a huzatban tárold, nehogy a napellenző megkarcolódjon!
Korlátozott felhasználás: AZ ÜTÉST ELSZENVEDETT SISAKOT CSERÉLD LE!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Valamennyi sisakunkat független laboratórium vizsgálta be.
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyhez tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE