Kombinált orrzós kantár, gurtnis szárral.

STRASS kantár és kantárszár

Idomító lovagláshoz. Íves, strasszkövekkel díszített homlokszíj Gumis szár, segíti a szárkezelés tanulását. Zabla nélkül kapható

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8219679
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A csomag tartalma Zabla nélkül kapható.
Tanácsok az első használatbavételhez Kenje át a bőrt - különös tekintettel az áthajlásokra és a csatok, veretékek találkozására - bőrápolóval, bőrolajjal! Várja meg, míg beszívódik! A felesleget törölje vissza!Puha bőr ápolására nem ajánlott. Rongy segítségével vigyen fel olajat a bőrre, az alsó részekre is. Várjon, amíg beszívódik.
3. LÉPÉS: bármely típusú bőrhöz:Ronggyal vigye fel a zsírt, várjon, amíg beszívódik, majd fényesítse a bőrt, hogy csillogóvá váljon.
Karbantartási tanácsok Rendszeresen tisztítsa nedves, nyeregszappanos szivaccsal! Még teljes száradás előtt kenje át bőrápolóval, bőrolajjal! Várja meg, míg beszívódik! A felesleget ronggyal törölje vissza!
Orrszíj beállítása Az orrszíj beállításánál ügyelni kell, hogy az az orr puha, porcos részeit ne érje!A szoros,- vagy túl mélyen csatolt orrszíj összenyomja az orrjáratokat és akadályozza a ló légzését!
Kantárszár hosszúsága Póni - 115 cm, COB/FULL - 145 cm
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE