Dupla rétegű hátrész a nagyobb melegítő hatáshoz.

STABLE 400 lótakaró

A boxban lévő, megnyírt lovak védelmére hideg időben. Kétrétegű zóna: a takaró a hátrészen a legmelegebb, mivel a boxban álló ló igen érzékeny hátát éri leginkább a huzat.

Szín : SÖTÉTKÉK

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8339693
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Melegítő hatás Vatelin 300 g/m² a teljes takarón + még 100 g/m² a háton, így tökéletes hőtartást biztosít a lónak ott, ahol a hőveszteség a legnagyobb.
Rögzítés 2 db gyorscsat a szügynél. A keresztpánt végén lévő gumiütközős kapcsok megakadályozzák a takaró véletlenszerű kinyílását.
Harmonikabetét A ló nyakára magasan felhúzható és a vállcsúcshoz ideálisan illeszkedő takaró alatt teljesen szabadon mozoghat a ló mivel a harmonikabetét úgy nyílik szét, ahogy a ló mellső lábai elmozdulnak.
Hátrész Szabása miatt jól illeszkedik a ló hátára. A takaró befedi a mar előtti rész részét, így optimális védelmet nyújt.
Hasi hajtóka A takaró szimmetrikusan egymásra hajtható a ló hasa alatt. Melegen a tartja a hasat, nem engedi, hogy a meleg távozzon.
Polár nyakrész Melegen tart és egyedülálló kényelmet nyújt.
Farokvédő A takaró részeként véd a hidegtől és óvja a ló farkát, ha az a falhoz dörzsölődik.
Fogantyú A háti részen lévő 2 fogantyú segítségével könnyen levehető a ló hátáról. Megfoghatja a takarót, így nem marad a földön. http://couverture.fouganza.com/FR/accueil.html#/conseil-equitation/poignees-dorsales-couvertures/
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE