SALMING
soldesprix
  • Classe réservée pour FIRST Squash, padel - Squash cipő Hawk Court  SALMING - Squash cipő
Ref. : 8605668
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Classe réservée pour FIRST

Squash cipő Hawk Court SALMING

SALMING
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Kezdő és középhaladó szintű játékosok számára. A Hawk Court kényelmet és dinamizmust biztosít a jobb mozgékonyság érdekében.

Termékelőnyök

Kényelem Kiválóan illeszkedik az Ergo Heel Cup™ technológiának köszönhetően.
Ütéscsillapítás A SoftFoam a saroknál elnyeli az ütések 70%-át.
Stabilitás Megerősítés a talpboltozatnál egy stabilizátorral kiegészítve.
Jól tart Belső bélés az optimális tartás érdekében.
Tapadás Szabadalmaztatott hatszög alakú mintázat a talpon a megfelelő tapadáshoz.
Dinamizmus A közbülső talp nagyfokú elrugaszkodási energiát közvetít.

Műszaki információ

Technológia: RUNLITE2™

A RunLite2 ™ közbülső talp EVA szivaccsal készül az erős igénybevétel ellen, hogy kényelmes érzetet nyújtson a talajon. A közbülső talp könnyű és rugalmas, azonnal érezhető kényelem a talajon.

Technológia: ROLLBAR™

A RollBar™ technológia, amely a talp belső oldalának fazettázott kialakításából áll, növeli a megtámasztási felületet a lábujjakig, ezáltal fokozva az oldalirányú tolóerőt.

Technológia: T.G.S. 62/75°

Az egyedülálló T.G.S. 62/75°: a távolság a saroktól a talpig (a cipő 62%-a), amely javítja a stabilitást, a kényelmet és következésképp a hatékonyságot. Nagyfokú flexibilitás a cipő elején, hogy elősegítse a láb természetes mozgását. A cipő a megfelelő helyen hajlik és csökkenti az oldalirányú mozgások során keletkező súrlódást.

Technológia: EXO SKELETON™

Az Exo Skeleton megtámasztja a lábat az oldalirányú mozgások közben és csökkenti a nyomást az ízületeknél és a lábközépcsontoknál. Ez a megtámasztás emellett lehetővé teszi oldalirányú nyomások miatti súrlódás elkerülését, és ezzel védi a talp elülső részét.

Technológia: ERGO HEEL CUP™

Az Ergo Heel CupTM merevíti és stabilizálja a sarkat, elengedhetetlen a tökéletes illeszkedéshez és a kényelemhez.
Új, hosszított design

Technológia: EXAGRIP™

A HexagripTM egy nagyon könnyű és tartós gumikeverék, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legjobb tapadást biztosítsa minden beltéri felületen.

Technológia: LMS™

Az LMS™ egy nagyon könnyű megerősítés a lábboltozat alatt, amely segít a lábnak az oldalirányú mozgások okozta torzulásokat elviselni.

Technológia: VIPERSKIN™

Egy új szerkezetű, 3 rétegből álló felsőrész puha mesh anyaggal, mikroszálakkal megerősített részek és az egész egy vékony TPU filmréteggel lezárva. Ezeknek a területeknek a kombinációja egy puha, merev szerkezetet hoz létre, amely tökéletesen illeszkedik a lábhoz.

Technológia: EXO SKELETON

Az Exo Skeleton megtámasztja a lábat az oldalirányú mozgások közben és csökkenti a nyomást az ízületeknél és a lábközépcsontoknál. Ez a megtámasztás emellett lehetővé teszi oldalirányú nyomások miatti súrlódás elkerülését, és ezzel védi a talp elülső részét.

Technológia: SOFTFOAM™

Ez az ütéscsillapító összetevő a sarok leginkább igénybevett részén található, célja az ütések erejének csökkentése. A SoftFOAM ™ sarokbetét 70%-kal jobb ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos EVA közbülső talp. A RECOIL ™ és a SoftFOAM ™ kombinációja "szendvics" szerkezetet képez a teljesítményed növeléséhez.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Kezelési útmutató: Színfogóval mosandó!.
Tárolás Rendszeresen szellőztesd és száraz helyen tárold a cipőt.
Korlátozott felhasználás: Mosógépben nem mosható.

Vélemények

Munkatársaink véleménye