Combja is vékonyabbnak hat.

SHAPE + legging fitneszhez

Enyhe és erős intenzitású fitneszhez, ideális erősítő edzéshez, izomfeszesítéshez és -fejlesztéshez. Különböző feszességű anyagokból készült karcsúsító legging, mely fenék- és csípőtájon karcsúsítja alakját.

Szín : Sötét szürkéskék / BORDÓ

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8366345
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Feel Beautiful kollekció A Feel Beautiful termékek kialakításának köszönhetően a nők szépnek érezhetik magukat a sportruházatban. Karcsúsító hatású és előnyös, fitnesz közben is magabiztos lehet! A termékeket használat közben teszteltük, hogy a fitneszruházat maximálisan megfeleljen vásárlóink igényeinek.
Karcsúsító hatású derék A széles övrésznek és a 2 feszesítő anyagnak köszönhetően karcsúsítja alakját. Formálja a hasat, így Ön karcsúbbnak érezheti magát benne.
Karcsúsító hatású betét. A comb oldalsó részén 2 „egymáshoz ragasztott” anyagréteg található, mely hatékonyan tart és feszesít. Ezáltal karcsúsítja a combot.
Nőies stílus A nőies vonalakat kiemelő szabás, és áttetsző anyagbetét a lábszáron.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE