Rugalmas és strapabíró.

Búvárkodás Búvárkodás - Reduktor tömlő SUBEA - Palackos búvárkodás
  • Búvárkodás Búvárkodás - Reduktor tömlő SUBEA - Palackos búvárkodás
Búvárkodás

Reduktor tömlő légzőkészülékes búvároknak SUBEA

SUBEA
Légzőkészülékes búvároknak a reduktor tömlőjének cseréjéhez. Rugalmas és strapabíró reduktor tömlő búvárkodáshoz. Minden reduktor első és második lépcsőjével kompatiblis.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 6 590Ft %

Minimum 6 590Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 27/02/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8334358
TERMÉKELŐNYÖK
Tartós használat Rugalmas és strapabíró reduktor tömlő.
Hosszúság: 80 cm
Sokoldalúság Minden reduktor első és második lépcsőjével kompatiblis.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Reduktor ellenőrzése A Subea-Tribord javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltassa át, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztessen rajta. Ezt a két vizsgálatot Subea-Tribord minősítéssel rendelkező műhelynél kell elvégeztetni.
Különösen intenzív szezon után (több mint 100 merülés) vagy hosszú ideig tartó tárolás utána szintén érdemes ellenőrizni a terméket.
Reduktor karbantartása Kezelje a tömítéseket szilikonzsírral élettartamuk növelése érdekében.
A reduktor tisztításához vagy megolajozásához soha ne használjon oldószert vagy szénhidrogén alapú terméket. Soha ne használjon spray-t, mert a hajtógázok roncsolhatják a műanyagot.
Jótállás Minden Subea-Tribord termékre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 2 év. Ez nem zárja ki az egyes országok/államok alkalmazandó jogszabályait. A jótállás kiterjed a rejtett hibákra vonatkozó törvényes jótállás érvényesítésére a vásárlástól számított 2 évig. Termékeink szabadidős sportoláshoz készültek, nem professzionális használatra. A jótállás nem terjed ki az ütés okozta sérülésekre, a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra és a normális adódó elhasználódásra.
Milyen márka a SUBEA? A TRIBORD búvárkodás szegmense a SUBEA-hoz kerül át, mely a Decathlon víz alatti sportokat felölelő új márkája (felszíni búvárkodás, légzőkészülékes merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős merülés). A búvárkodással kapcsolatos termékeink márkajelzései fokozatosan mind erre leszenk cserélve.
Miért SUBEA? Mert: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! („A víz alatti élmények csodálatosak!”)
Bővebb információ: www.subea.com
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Használat után tiszta vízben öblítse!. Dry in a dry and ventilated place.
Tárolás Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárolja! Hőtől és napfénytől védett, száraz helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: Merülés előtt ellenőriztesse búvároktatóval!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Az összes SUBEA reduktor fejlesztése során a DAN Europe* független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel. *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.
Szakértőnk ajánlása Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), mely a Decathlon Vizisport Központjában, Hendaye-ban található (Franciaország). A búvárközpont egész évben SUBEA termékeket használ. Az oktatók szaktudásukkal vesznek részt a SUBEA termékek fejlesztésében, a termékmenedzserrel, formatervezőkkel és mérnökökkel együtt; a prototípusok tesztelésétől a hosszú lefutású, kopást vizsgáló próbákig. Kezdő és profi búvárok egyaránt kiveszik a részüket a folyamatból.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!